Dünya Kaynak: Hibya Haber Ajansı 23.04.2024 00:00 Güncelleme: 23.04.2024 14:52

Başkan Eşki: Heyecanla çalışıyoruz

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, büyük bir heyecanla ve şevkle Bornova için çalışacaklarını söyleyerek, her şeyden önce de güven inşa edeceklerini söyledi.
Başkan Eşki: Heyecanla çalışıyoruz

Göreve gelmeden önceki 4 aylık adaylık döneminde Bornova’yı karış karış gezdiğini, söyleyen Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Şimdi önceden gezdiğimiz yerlere tekrar gidiyoruz. Siyasetçilerle ilgili oluşan,  “5 yılda bir gelirler oyları alır giderler” algısını yıkacağız. Bunun yıkmak için de söz verdiğimiz yatırımları başlatıyoruz. İnsanlar birbirlerine güvenirlerse başarılı olurlar, eğer vatandaşla belediyenin arasında bir güven yoksa yaptığınız işin hiçbir anlamı kalmaz” dedi.

Sanayi sitelerinin Bornova için büyük öneme sahip olduğunu belirten Başkan Eşki, “Bornova’da tüm sanayi sitelerinin, işletme kooperatiflerinin içinde yer alacağı ortak sanayi meclisi kuracağız. Tüm site ve kooperatif başkanlarını çağıracağız. İmar temizlik, fen işleri, park bahçeler müdürlerimiz, ilgili başkan yardımcılarımız ve esnaf sorumlularımız o mecliste olacaklar. Buralardaki istekleri hızla değerlendirip sonuca bağlayacağız. Çünkü buralarda ticaret yapıldıkça binlerce insan ekmek yiyor. Bu meclisten çıkacak istekler doğrultusunda çok hızlı bir şekilde hizmet vermeye çalışacağız” dedi.

Ambarlar Sitesi’nde TÜMTİS (Tüm Taşıma İşçileri Sendikası) temsilciliğini ziyaret ederek İzmir Şubesi Başkanı Şükrü Günseli ve işçilerle de bir araya gelen Başkan Eşki, kendisinin de hayatını bir emekçi olarak kazandığını ve emeğin değerini iyi bildiğini belirterek, Bornova’da işçilerle emekçilerle halkın tüm kesimleriyle uyum içinde bir çalışma sergileyeceklerini söyledi.