Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 12.06.2024 20:00 Güncelleme: 12.06.2024 14:52

Başkan Er: Çevre yolunun 12 kilometrelik kısmında asfaltlama yapılacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, depremde hasar gören prekast kaplamalar ve mevcut çevre yolunda asfaltlama çalışmalarına başlanacağını ifade etti.
Başkan Er: Çevre yolunun 12 kilometrelik kısmında asfaltlama yapılacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Er, gerçekleştirdiği Ankara ziyaretleri sırasında bir araya geldiği Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ile mevcut çevre yolunun iyileştirilmesi ve yenilenmesi gerektiği noktasında Malatyalıların taleplerini iletmişti.

Çevre yolu üzerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkanı Er, “Çevre yolu alt geçitlerinde depremden zarar gören, kırılan ve yıpranan beton bloklar bir günlük çalışma ile yenileniyor. Çevre yolundaki trafik akışını gözeterek çalışmaların kısa sürede bitirilmesi planlandı.” dedi.

Başkan Er, bayram sonrasında çevre yolunun 12 kilometrelik kısmında asfaltlama yapılacağını belirterek, “Hemşehrilerimizin ulaşımda sıkıntı yaşamaması ve tedbirli olması için ön bilgilendirme yapacağız. Çevre yolu iyileştirmesi işini yürüten Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.