Spor Kaynak: Hibya Haber Ajansı 25.05.2024 18:00 Güncelleme: 25.05.2024 13:12

Başkan Çaykara, milli sporcu ile bir araya geldi

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, U15 Avrupa Güreş Şampiyonası'ndan altın madalyayla dönen sporcu Delal Kadir ile bir araya geldi.
Başkan Çaykara, milli sporcu ile bir araya geldi

Avcılar Belediye Spor Kulübü sporcusu Delal Kadir Yunanistan'da düzenlenen U15 Avrupa Güreş Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü. Avrupa Şampiyonu milli sporcu sevincini Başkan Çaykara ile paylaştı.

Yunanistan'da düzenlenen U15 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 54 kg kategorisinde mücadele eden milli sporcu, final maçında rakibini 10-0 gibi net bir skorla mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu. Yurda Altın madalya ile dönen sporcu, haziran ayında Sırbistan’da düzenlenecek U17 Avrupa Şampiyonası’nda da ülkeyi bir üst klasmanda temsil edecek.

Delal, Avcılar Belediye Başkanlığı’nda Başkan Çaykara ile buluştu. Şampiyonu tebrik eden Çaykara; “Avcılarımızda gelmiş geçmiş çok büyük değerlerimiz var. Böyle genç bir kuşağın da bu başarıyı devralması bizim için çok gurur verici. Bizleri gururlandırdığı için Delal’e teşekkür ediyorum. Daha büyük başarılar için bu bir başlangıç. Biz her zaman yanında olacağız. dedi.