Kayseri Kaynak: Hibya Haber Ajansı 20.01.2024 13:00 Güncelleme: 20.01.2024 13:05

Başkan Büyükkılıç: "Tüm Kayseri olarak kenetleneceğiz"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, altyapı kuruluşları, şirket ve belediyelerle Kayseri'yi hep beraber daha güzel noktaya taşıyacaklarını söyledi.
Başkan Büyükkılıç: "Tüm Kayseri olarak kenetleneceğiz"

Başkan Büyükkılıç, yaptığı değerlendirmede, 4,5 yıl sürede vizyon projelerin yanı sıra kültür, spor, eğitim, turizm, sağlık, sosyal, yerel kalkınma, ulaşım konuları ile yeşile dair, kentsel yenileme ve ilçe projelerini Kayserililere kazandırdıklarını belirterek, “Bir seçim arifesindeyiz. Bir kardeşimiz de olsa üstat Necip Fazıl Kısakürek’in deyimiyle adeta bir terazinin kefesindeki pirinç tanesi misali ‘ben olmazsam olmaz’ mantığı anlayışı içerisinde çalışacağız” dedi.

Gece, gündüz demeden ibadet aşkıyla çalışacaklarını vurgulayan Büyükkılıç, “Gecemizi gündüzümüze katarak, ibadet aşkıyla, insanlara hizmet etmeyi olmazsa olmaz kabul ederek el ele, gönül gönüle, altyapı kuruluşlarımızla, şirketlerimizle, belediyelerimizle Kayserimizi hep beraber daha güzel noktaya taşıyacağız. Kimseyi geride bırakmak gibi anlayışımız olmayacak” diye konuştu.