Kayseri Kaynak: Hibya Haber Ajansı 29.03.2024 17:30 Güncelleme: 29.03.2024 12:05

Başkan Büyükkılıç: Şehrimize hizmet etmek için vatandaşlarımızı sandığa davet ediyorum

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin merkezi olarak nitelendirilen Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.
Başkan Büyükkılıç: Şehrimize hizmet etmek için vatandaşlarımızı sandığa davet ediyorum

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhuriyet Meydanı’nda esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek talep ve önerilerini de dinledi, esnafa da hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

Başkan Büyükkılıç, Tarihi Kayseri Kalesi’ni de ziyaret edip, kalenin surlarında seyir alanına çıkarak, Kayseri’yi ve Erciyes dağını seyretti.

Burada açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, vatandaşlara sandığa gitmeleri çağrısında bulunarak, “Bir seçim sürecinin daha sonlarına yaklaştık. Güzel, muhteşem şehrimiz, büyükşehirlerin konforunu yaşatan, büyükşehirlerin sıkıntısını yaşatmayan Kayseri’miz. Bu güzel şehrimize hizmet etmek için vatandaşlarımızı bir kez daha sandığa davet ediyorum, demokratik haklarınızı kullanın değerli hemşehrilerim” dedi.

Başkan Büyükkılıç, istikrar vurgusu yaparak, şunları söyledi:

“Kayseri’mizin güzel insanlarının sağlıklı bir şekilde kararlarını verip, Kayseri’mize hizmet etme fırsatı vereceğine inanıyorum. Şimdiden Kadir Gecesi’ni ve bayramlarını tebrik ediyorum.”