Vakıf Katılım web
Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 26.06.2024 12:03 Güncelleme: 26.06.2024 13:51

Başkan Büyükkılıç, sarraf ve kuyumcu esnafı ile bir araya geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği tarafından gerçekleştirilen vefa buluşmasında esnaflarla bir araya geldi.
Başkan Büyükkılıç, sarraf ve kuyumcu esnafı ile bir araya geldi

Esnaf dostu anlayış ile çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yerel yönetim hizmetleri kapsamında tüm kamu kurum kuruluşları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile dayanışmaya özen göstermeye ve esnaflarla sık sık bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği tarafından gerçekleştirilen 2’nci Vefa Buluşması’na katıldı.Programda Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mesleğe uzun süre emek veren sarraf ve kuyumculara da teşekkür plaketi verdi.

Kentte birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği’nin düzenlediği 2’nci Vefa Buluşması programında şehrimizdeki esnaflarımızla bir araya gelerek mesleğe emek veren sarraf ve kuyumcularımıza teşekkür plaketi takdim ettik” dedi. Büyükkılıç, bir aile anlayışıyla esnafların her zaman yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.