Kayseri Kaynak: Hibya Haber Ajansı 17.01.2024 10:15 Güncelleme: 16.01.2024 12:29

Hayırseverler şehri: Kayseri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin hayırseverler şehri olarak anılmaya devam ettiğini söyledi.
Hayırseverler şehri: Kayseri

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin hayırseverler şehri olarak anılmaya devam ettiğini belirterek, “Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış ve bu medeniyetlerin izlerini her karış toprağında görebildiğimiz kadim kentimizin yine her köşesinde ayrı bir güzellik göze çarpıyor ve bizlerin göğsünü kabartıyor” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Büyükkılıç, “Valiliğimiz, belediyelerimiz, kamu, kurum ve kuruluşlarımız ve hayırseverlerimiz iş birliğinde bu güzellikler bir bir hayata geçiriliyor. Hayırseverlerimizin şehrimize, hemşehrilerimize, gelecek nesillerimize kazandırdıkları her eser bizler için çok kıymetli. Hep söylediğimiz gibi Kayserili çalışkandır, kadirşinastır. Helalinden kazanır ve bu kazancını hayır yolunda memleketinin ve insanın menfaatleri doğrultusunda harcamaktan asla gocunmaz. Allah razı olsun.” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, tüm Türkiye tarafından hem örnek gösterilen hem de dua alan projelere devam edeceklerini, 2024 yılında da hayırsever-belediye iş birliğinin süreceğini dile getirerek, “2023 yılında Hayırsever hemşerilerimizle birçok güzel projeye imza attık, inşallah yine el ele, gönül gönüle daha nice hayırlı projelerde işbirliğimiz devam edecek” ifadesini kullandı.