Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 15.04.2024 14:00 Güncelleme: 15.04.2024 14:09

Başkan Büyükkılıç, belediye personeliyle bayramlaştı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan Bayramı'nı da içine alan 9 günlük tatil sonrası ilk mesai gününde, belediye personeliyle bayramlaştı.
Başkan Büyükkılıç, belediye personeliyle bayramlaştı

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde sırasıyla, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, KASKİ Genel Müdürlüğü, ek hizmet binası, Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı Atölyesi, Ana Hizmet Binası ve KCETAŞ birimlerinde görev yapan personelle bir araya gelerek bayramlaştı.

İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, burada çalışanların geçmiş bayramını kutladı.

Başkan Büyükkılıç, daha sonra belediyenin en büyük yatırımcı kuruluşu olan Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’ne giderek, KASKİ ekibinin ve burada işlem yapan vatandaşların geçmiş Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

 

Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, “Ramazan ayımız ve bayramımız birliğimize, beraberliğimize, dayanışmamıza, kardeşliğimize vesile olsun. Başta Filistin, Gazze, Doğu Türkistan olmak üzere mazlum coğrafyadaki kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olsun.” dedi.

Başkan Büyükkılıç son olarak elektrik birimi KCETAŞ’ı da ziyaret ederek, tüm personellerin geçmiş bayramını tebrik etti.

Başkan Büyükkılıç’a, bayramlaşma programlarında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk, Ali Hasdal ve Mustafa Türkmen ile daire başkanları da eşlik etti.