Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 15.06.2024 18:00 Güncelleme: 15.06.2024 18:12

Başkan Büyükkılıç bayramlaşma programına katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla Kayseri Valiliği'nde düzenlenen bayramlaşma programına katılarak, şehir protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Başkan Büyükkılıç bayramlaşma programına katıldı

Kayseri Valiliği’nde Vali Gökmen Çiçek ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile katılan Büyükkılıç sonrasında, beraberindeki heyetle birlikte Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği’ni ziyaret etti ve bayramlarını kutladı.

Daha sonra ise kentte huzur ve güvenliğin sağlanmasında görev üstlenen İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulunan Başkan Büyükkılıç, güvenlik güçleri ile bayramlaştı.

Başkan Büyükkılıç, Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’ni ziyaret etti ve onlarla da bayramlaştı. Büyükkılıç tebrik ziyaretlerine siyasi partiler, sivil toplum teşkilatları ile devam etti.

Büyükkılıç, Kurban Bayramı kutlaması kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla AK Parti Teşkilatı ve Cumhur İttifakı ortağı MHP Teşkilatı ile de bir araya gelerek bayramlaştı.