Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 12.06.2024 13:01 Güncelleme: 12.06.2024 14:01

Başkan Bozbey: 5 yıl sonra projelerle Bursa nefes alacak

Bursa'nın yol haritasını belirleyecek olan stratejik plan çalışmalarını ara vermeden sürdüren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 5 yıl sonra projelerle Bursa'nın nefes alacağını belirtti.
Başkan Bozbey: 5 yıl sonra projelerle Bursa nefes alacak

Bursa’yı ayrım yapmadan tüm bölgeleriyle kapsayacak olan strateji toplantıları, Mustafakemalpaşa, Karacabey, Mudanya, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde devam etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Emin Direkçi, Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürü Güngör Gülenç ve belediye yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantılarda, belediye başkanları tarafından ilçelerdeki son durum hakkında sunum yapıldı.

İlçe belediyelerinin beklenti ve taleplerinin de konuşulduğu toplantılarda, büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan projeler de ele alındı. İlçe belediye başkanlarıyla fikir alışverişinde bulunan Başkan Bozbey, vatandaşlarla da buluşup görüşlerini dinledi.

Bursa’nın 2024-2029 stratejik planı çalışmaları kapsamında tüm ilçeleri gezerek talepleri ve yapılacak projeleri görüştüklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, toplantılarda gelecek vizyonunun ortaya konularak hayata geçirilecek çalışmaların ele alındığını belirtti.

Mustafakemalpaşa ile başladıkları ziyaretlerde hem belediye başkanlarını ziyaret ettiklerini hem de stratejik plan çalışmaları kapsamında neler yapılabileceklerini konuştuklarını ifade eden Başkan Bozbey, “Belediye başkanlarımızın sunumlarında birçok projenin olduğunu gördük. Bu projelerde büyükşehire düşen kısımlar var. Onları elbette biz üstleneceğiz. Biz hiç kimseyi ötekileştirmiyoruz. 17 ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte Bursalıların tamamını gülümsetmek için yola çıktık. 5 yıl sonra projelerle Bursa nefes alacak. ” dedi.