Yerel Yönetimler Kaynak: Hibya Haber Ajansı 01.09.2024 16:00 Güncelleme: 01.09.2024 12:36

Başkan Aras: Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Atatürk'e çok şey borçluyuz

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, büyük bir fedakarlıkla kurulan Türkiye Cumhuriyeti'ne Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e çok şey borçlu olduklarını söyledi.
Başkan Aras: Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Atatürk'e çok şey borçluyuz

Muğla Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü farklı ilçelerde düzenlediği fener alayı ve konserlerle büyük bir coşkuyla kutladı.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Manga, Milas'ta Zakkum, Fethiye'de Adamlar, Yatağan'da Oğuz Aksaç, Köyceğiz'de Bilal Sonses, Datça'da MBB Popüler Müzik Orkestrası sahne aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserler öncesi de ilçelerde fener alayı düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras 30 Ağustos Zafer Bayramı konuşmasında Başkomutan Atatürk önderliğinde Türk Milleti’nin bağımsızlığını emperyalist güçlerin elinden alarak birçok dünya devletine örnek olduğunu söyledi ve 30 Ağustos’un dünya tarihini değiştiren büyük bir destan olduğunu belirtti.

Gururlu olduklarını ifade eden Başkan Aras, “Büyük bir fedakarlık ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Atatürk’e çok şey borçluyuz. Ata’mızın ilke ve devrimleri ile aydınlattığı yoldan hiçbir zaman ayrılmadan emin adımlarla yürüyeceğiz ve ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştıracağız. Bu yolda en büyük vazife Ata’mızın çok güvendiği siz gençlere düşüyor. Geleceğimiz sizlersiniz. Zafer bayramımız kutlu olsun.” dedi.