Siyaset - Politika Kaynak: Hibya Haber Ajansı 13.04.2024 14:00 Güncelleme: 13.04.2024 15:44

Başkan Altay: Konyalılar bize yeniden 5 yıllık bir ruhsat daha verdi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası açıklamalarda bulundu.
Başkan Altay: Konyalılar bize yeniden 5 yıllık bir ruhsat daha verdi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, seçim sonuçlarının hayırlar getirmesini temenni ederek, “59 günlük uzun bir maraton gerçekleşti. Bu maratonda çok yoğun bir gayret gösterdik. 56 ilçe ziyaretinde bulunduk. 13 bin 371 kilometre yol kat ettik. 34 temel atma ve açılış programı gerçekleştirdik. Gittiğimiz her yerde Konyalılardan sevgi gördük, muhabbet gördük, destek gördük.” açıklamasında bulundu.

Başkan Altay, konuşmasında şunları ifade etti:

“Çıkan sonuçlar şehrimiz için, ülkemiz için hayırlı olsun. 5 yıl boyunca belediye başkanı olarak, meclis üyesi olarak, muhtar olarak şehrimize hizmette bulunan herkese teşekkür ediyorum. Şimdi yeni bir hikaye yazma zamanı. Konyalılar bize büyükşehirde ve ilçelerimizde Konya’yı yeniden yönetmek için 5 yıllık bir ruhsat daha verdi. Yarından itibaren Konya’yı daha güzel yarınlara hazırlamak için gayret içerisinde olacağız. 31 ilçemizin tamamında seçilen belediye başkanlarımızla, belediye meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da uyumlu bir şekilde Konya’nın menfaatine olan her işin arkasında olan bir anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz.”