Balıkesir Kaynak: Hibya Haber Ajansı 25.04.2024 15:00 Güncelleme: 25.04.2024 15:30

Başkan Akın, ilçe toplantılarına Ayvalık'tan başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, ilçe belediyeleriyle gerçekleştireceği toplantıların ilkini Ayvalık Belediyesi ile yaptı.
Başkan Akın, ilçe toplantılarına Ayvalık'tan başladı

Başkan Akın'ın öncülüğünde ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Naki Çetin, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BASKİ) Genel Müdürü İzzet Günal ve daire başkanlarının da katıldığı toplantılar, yaklaşan yaz sezonunu nedeniyle öncelikle sahil bölgelerinde yer alan ilçelerle yapılıyor.

Ayvalık Belediyesi ile başlayan toplantıda; Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a taleplerini ileterek ilçesindeki sorunları aktardı.

Ayvalık’ın rahat bir yaz sezonu geçirmesi için çalışmaların hemen başlatılacağını söyleyen Akın “Ayvalık bizim göz bebeğimiz. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte Ayvalık’ın; altyapısından üstyapısına kadar A’dan Z’ye tüm sorunlarını akılcı şekilde çözeceğiz. İnsanının konforunu ve refahını artıracak yatırımlarımızı yapacağız. Ayvalık’ın; turizm ve gastronomi potansiyellerini en iyi şekilde ortaya koyacağız” diye konuştu.