Kültür Sanat Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 24.04.2024 15:00 Güncelleme: 24.04.2024 15:32

Balıkesir'de 23 Nisan coşkusu gece gündüz devam etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı gün boyunca birçok aktivite ve gösteriyle kutlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; Altıeylül Belediyesi ve Karesi Belediyesi ile birlikte organize ettiği programlarla çocukların yüzlerini güldürdü.
Balıkesir'de 23 Nisan coşkusu gece gündüz devam etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesirli çocukların unutulmaz bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaşadıkları bir güne imza attı.

Başkan Ahmet Akın, sevgi evindeki çocukları da ziyaret ederek bayram sevincini tüm şehre yaydı. Atatürk Evi’nde günün anısına binaen yeşil perde önünde Atatürk simülasyonuyla fotoğraf çekilen Başkan Akın daha sonra Kuvayı Milliye Parkı’nda zeytin fidanı dikti.

Gündüz, Atatürk Parkı’na kurulan Çocuk Sahnesi’nde gerçekleştirilen; halk oyunları gösterisi, masal karakterleri eşliğinde interaktif animasyon, ritim şov, illüzyon gösterisi, palyaço animasyon, evet-hayır yarışmaları, Aileler Yarışıyor Yarışması, maskotların dansı, Yıldırım Şov ile Anneler ve Çocukların Dansı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu Konseri ile çocuklar keyifli ve neşeli vakit geçirdi.

Akşam saatlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde (Asuva Park) gerçekleştirilen etkinlikler ise Yıldırım Şov ile başladı. Bilnet Çocuk Korosu, Bilnet Gençlik Korosu, Gülşah-Baha Konseri, Göksel Doğançay Konseri ile etkinlikler gecenin geç saatlerine kadar sürdü.