Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Hibya Haber Ajansı 22.04.2024 14:00 Güncelleme: 22.04.2024 14:10

Balıkesir Büyükşehir'den, üniversitelilere vize haftasında ücretsiz ulaşım imkanı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20-28 Nisan günleri arasında Bahar Yarıyılı vize sınavlarını gerçekleştirecek olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileri için kampüse ve ek binalara ulaşım sağlayan belediyeye ait toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptı.
Balıkesir Büyükşehir'den, üniversitelilere vize haftasında ücretsiz ulaşım imkanı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, eğitime tam destek vermeye devam ediyor. 20-28 Nisan günleri arasında Bahar Yarıyılı vize sınavlarını gerçekleştirecek olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler de Büyükşehir Belediyesi iştiraki Balıkesir Toplu Taşıma AŞ’ye ait toplu taşıma araçlarıyla ücretsiz olarak okullarına ulaşımlarını sağlayacak.

Sınav haftalarında öğrencilere kolaylık ve motivasyon sağlamak amacıyla bu tür uygulamaların oldukça anlamlı olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir Üniversitesi ve Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerine vize ve final haftaları boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti sağlayacaklarını vurgulayarak “Eğitime destek vermeye ve öğrencilerimizin hayatını kolaylaştıracak uygulamalara her daim devam edeceğiz. Balıkesir’imizin ve ülkemizin aydınlık geleceği olan gençlerimize, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Ayrıca Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da şehrimiz genelinde Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptık. Atatürk’ün çocukları; rahatça gezip bayramlarını keyifle geçirsin ve kendileri için hazırladığımız programlara kolaylıkla katılabilsin.” diye konuştu.