Magazin Kaynak: Büşra Bozok Aytek 27.03.2024 07:44

Bağcılar'da Rekor Katılımlı Konser

Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde önceki akşam Mustafa Cihat rekor katılımın olduğu bir konsere imza attı.
Bağcılar'da Rekor Katılımlı Konser

Saatler önce alana gelen ve uzun kuyruklar oluşturan Bağcılarlılar iftar sonrası Mustafa Cihat’ın konseriyle unutulmaz anlar yaşadı. Tasavvuf müziğinin güçlü isimlerinden Mustafa Cihat’ın seslendirdiği ezgiler ve ilahilere sevenleri hem söyleyerek hem de telefon ışıklarıyla eşlik etti. 

 

"Bağcılarlılar Ne Yapacağını İyi Bilir"

 

Ramazan etkinlikleri boyunca ilçe sakinlerini hiçbir akşam yalnız bırakmayan Bağcılar Belediyesi Başkanı Abdullah Özdemir önceki akşam iftarını bir kez daha Bağcılarlılar ile açtı. 

Tüm masalara uğrayıp her vatandaşının derdini tek tek dinleyen başkan Abdullah Özdemir konuşmasında “Bağcılarlı ne yapacağını iyi bilir ve yapacaktır”’ Diyerek tüm salonda dakikalarca alkışlandı. 

 

Bağcılar Belediyesi’nin konuğu adına plaket takdim etmek yerine Gazze’deki Müslüman kardeşlerimize ulaştırılmak üzere yaptığı bağışın sertifikasının takdimiyle program sona erdi. 

 

Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri 29 gün boyunca Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda ve Belediye Sahnesi’nde farklı ve değerli isimleri ve etkinlikleriyle devam ediyor.