Türkiye - Gündem Kaynak: Musa ALİOĞLU 05.07.2024 11:01 Güncelleme: 05.07.2024 13:15

Avcılar'da "Anlat Komşum" buluşmaları başladı

Avcılar'da vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip anında çözüme ulaştırmak için başlatılan "Anlat Komşum" buluşmalarının ilk adresi Ambarlı Mahallesi oldu.
Avcılar'da "Anlat Komşum" buluşmaları başladı

Avcılar Belediyesi tarafından düzenlenen Anlat Komşum buluşmaları Ambarlı Mahallesi’nde başladı. Ambarlı Kapalı Semt Pazarı’nda düzenlenen toplantıda başkan yardımcıları, birim müdürleri ve başkan yardımcılarına bağlı müdürlüklerde görev yapan personeller talep ve istekleri dinleyerek anında çözüm için kayıt altına aldı. 

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla bir arada olarak, taleplere çözüm üretmenin önceliği olduğunu söyleyen Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara sözlerine şu şekilde devam etti :

“Sorularınıza anında çözüm üretmek taleplerinizi yerinde dinlemek ve mahallelerimizi birlikte daha iyiye taşımak için geliyoruz. Anlat komşum diyerek her birinizin sesini duymak için yola çıkıyoruz. Gün boyunca müdürlerimiz, başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimizle birlikte mahalle mahalle sizlerin sıkıntılarını ve dertlerini dinleyeceğiz. Birlikte daha güçlü, daha mutlu bir Avcılar’ı inşa edeceğiz.''