Magazin 26.11.2021 04:11

Aşkım Kapışmak Merdümgiriz Semineri'yle Avrupa'yı dolaşıyor

Aşkım Kapışmak, "Dönüş Yenilen İyileş" semineriyle Avrupa turnesine çıktı. Almanya ve İsviçre'deki ilk organizasyonları yoğun ilgi gören Kapışmak'ın Frankfurt'ta gerçekleştireceği seminerin biletleri de 1 ay öncesinden tükendi.
Aşkım Kapışmak Merdümgiriz Semineri'yle Avrupa'yı dolaşıyor

Davranış bilimleri uzmanı, yazar ve NLP master Aşkım Kapışmak, YouTube’da yayınlanan reality show programı “Çöz Beni Aşkım” devam ederken, “Dönüş Yenilen İyileş” başlıklı Merdümgiriz Semineri’ne de yeniden başladı. 

İLGİ BEKLENENİN ÇOK ÜSTÜNDE

Yoğun istek üzerine Avrupa turnesine çıkan Aşkım Kapışmak, turnenin startını Almanya’nın Friedrichshafen ve Konstanz şehirlerinde verdi, hemen ardından İsviçre’nin Zürih kentinde takipçileriyle bir araya geldi. Hayata yeni bir bakış açısıyla bakmak, dönüşmek, yenilenmek ve iyileşmek isteyenler için bir yol haritası niteliğindeki seminerlere ilgi beklenenin çok üstünde oldu. “Aşkta, parada, sevgide, mutlulukta istediğin yaşamı gerçek kılabilirsin” diyen ve bunun yollarını anlatan Aşkım Kapışmak’ın ilk üç organizasyonunda biletler tamamen tükendi. 

FİNAL AVUSTURYA’DA 

Aşkım Kapışmak seminer programına Almanya’da devam edecek. Merdümgiriz Semineri; 26 Kasım’da Berlin’de, 27 Kasım’da Hamburg’da, 28 Kasım’da Bergkamen, 3 Aralık’ta Essen’de, 4 Aralık’ta Frankfurt’ta, 5 Aralık’ta Köln’de, 10 Aralık’ta Stuttgart’ta ve 11 Aralık’ta da Nürnberg’de düzenlenecek. Frankfurt seminerinin biletleri 1 ay öncesinden tükenen Aşkım Kapışmak, finali 12 Aralık’ta Avusturya’nın Bregenz kentinde yapacak.