Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ahmet Münir EREN 16.04.2024 12:09

ASAŞ REWG50 ile Bahçe Keyfi Dört Mevsim Devam Ediyor

ASAŞ REWG50 Kış Bahçesi Sistemi, her mevsimde dışarıda olmayı sevenlere aradıkları yüksek konforu sunuyor. Yüksek su ve hava yalıtımına sahip REWG50 Kış Bahçesi Sistemi, sunduğu konfor kadar estetik tasarımıyla da fark yaratıyor.
ASAŞ REWG50 ile Bahçe Keyfi Dört Mevsim Devam Ediyor

Türkiye’nin lider sanayi kuruluşlarından ASAŞ’ın doğaya dönüş vizyonu ile geliştirdiği REWG50 Kış Bahçesi Sistemi, dört mevsim bahçe kullanımına imkan vererek doğadan kopmayan yapılar yaratıyor. Birbirine kolaylıkla kilitlenen mafsallı bağlantı elemanları ile tasarlanan drenaj sistemi sayesinde yüksek su ve hava yalıtımı sağlıyor. Ana yapıdan bağımsız çalışan modüler oluk sistemi ise yağmur tahliyesinin zahmetsiz bir şekilde yapılmasına imkan veriyor.

 

REWG50 Kış Bahçesi Sistemi, imalat ölçülerinin esnek ve ayarlanabilir olması sayesinde farklı ölçülere sahip alanlarda da kullanılabiliyor. 40 mm’ye kadar Çift ve üçlü çam opsiyonları ile, 45 derece eğime kadar özel tasarımları destekleyen REWG50, hafifliği, dayanıklılığı, düşük bakım ihtiyacı ve estetik duruşuyla da dikkat çekiyor.