Teknoloji Kaynak: Özlem BABACAN 05.05.2024 17:50

Arzum Thermogusto ile mutfaklardaki alışkanlıklar değişiyor

Hazırlama ve pişirme deneyimini bir arada sunan, birbirinden farklı sayısız hazır tarifin yanı sıra doğrayan,karıştıran ve pişiren Thermogusto, tüm işi tek makinede bitiriyor, mutfaklardaki alışkanlıkları değiştiriyor.
Arzum Thermogusto ile mutfaklardaki alışkanlıklar değişiyor

Mutfaklarda yepyeni bir devir başlatan çok fonksiyonlu akıllı mutfak robotu Arzum Thermogusto, aynı anda sunduğu 3 farklı yemek pişirme özelliği, hazır tarifleri, dokunmatik ekranı, otomatik temizleme özelliği ve tek tuşla pişirme özelliklerinin yanı sıra ön ayarlı 8 otomatik programı ile yemek hazırlama ve pişirme serüvenini adeta bir keyfe dönüştürüyor.

 

Aynı anda 3 farklı yemeği pratik bir şekilde pişirir

Thermogusto, 3,5 litrelik geniş haznesi, buhar sepeti ve buhar tabağı sayesinde aynı anda 3 farklı yemeğin pratik bir şekilde pişirilmesini sağlar. 5” boyutundaki dokunmatik LED ekranı sayesinde pratik ve kolay bir kullanım imkânı sunar. Sürekli güncellenen tarif listesi ile “Bugün ne pişirsem?” sorusunu ortadan kaldırır. Alfabetik olarak sıralanan, keşkekten focaccia’ya kadar sayısız tarife tek tuşla ulaşmanızı sağlar. Böylelikle dünya mutfağını evlerinize taşır. 37-120 °C derece arasındaki ısı ayarı ve 12 hız seviyesi ile özel tariflerinizi hazırlarken sınırları ortadan kaldırır. Wifi bağlantısı özelliği ile en güncel sürümü yükleyerek sürekli yenilenen ücretsiz tariflere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 

 

Zamanınız size kalır

Ön ayarlı 8 otomatik programı sayesinde manuel ayarlamaya gerek kalmadan yemek hazırlıklarını kolaylaştırır. 3 dakikada istediğiniz kıvamda kek, poğaça ya da börekler için hamuru kolayca hazırlayan yoğurma fonksiyonu, mutfak robotunun 5 g'lık değişimleri fark eden ve 5 kiloya kadar tartım yapabilen hassas tartısı ile tariflere pratiklik kazandırır. Doğrama fonksiyonu ile yiyecekleri kısa sürede pişirmek ya da sunmak için hazır hale getirir. Pürüzsüz karışımlar, soslar, püreler ya da bakliyat ve kuruyemiş unları hazırlamak için ihtiyacınız olan turbo fonksiyonu da Thermogusto’da. Buharda pişirme fonksiyonu ile aynı anda sebzeden balığa kadar birbirinden farklı besinleri, sağlıklı bir şekilde pişirir. Seçilebilir sıcaklık ve zaman ayarı ile sebzelerin pişme derecesini damağınızın keyfine bırakır. 

 

Mutfaktaki tüm işlerin üstesinden gelir ve tüm ihtiyaçlara çözüm sunar

Kaynatma fonksiyonu ile meyve çaylarından kompostolara kadar oldukça geniş içecek seçenekleri sunar. Filtre görevi gören süzgeç aparatı ile kaynatma işlemi sonrası süzme derdini ortadan kaldırır. Rendeleme ve dilimleme işlemlerini tek tuşa indiren rendeleme fonksiyonu ile salata ve yemekler için gerekli malzemelerin hazırlanma süresini saniyelere düşürür. Yavaş pişirme fonksiyonu ile pişirilmesi zor ve zaman alan bakliyat ve etlerin hazırlanmasını tümüyle üstüne alır. Her bir fonksiyon için özel olarak tasarlanmış aparatları ile mutfaktaki tüm işlerin üstesinden gelir ve tüm ihtiyaçlara çözüm sunar. 

 

Thermogusto, otomatik temizleme fonksiyonu ile kendi haznesini zahmetsiz şekilde temizler. Hazne dışındaki aparatlar ise bulaşık makinesinde yıkanabilir. Yemek sonrası yorgunluklar yerini Thermogusto’nun konu olduğu keyifli sohbetlere bırakır.