Magazin 20.11.2019 09:00

ANLAMLI DESTEK

Professional Kick Boxer F/ 36-31-5 World Champion Mücahit Kulak, My Club Spor  ve Yaşam Merkezi'nin ev sahipliğinde önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. 
ANLAMLI DESTEK

 “Never Gıve Up” mottosuyla  My Club, MK Fight Lab. Kurucusu Mücahit Kulak ve öğrencilerinin olduğu yaklaşık 500 kişinin katıldığı kick boks  müsabakasın tüm geliri Otizm Federasyonu’na bağışlandı.

 Uzun yıllardır spor alanında fark yaratan çalışmalara imza atan MyClub, sosyal sorumluluk alanında da farkını gösteriyor. Her sene çevre, engelliler ve toplumsal fayda gibi alanlarda çalışanlarının dâhil olduğu aktiviteleri hayata geçiren MyClub, bu yıl MK Fight Lab. Kurucusu Mücahit Kulak ile Otizm Federasyonu yararına bir gece düzenledi. MyClub çalışanları ve üyelerinin de katıldığı gönüllülük aktivitesinde MK Fight Lab. üyeleri ringte dostluk maçı sergiledi.

 “Asla Vazgeçme Sloganı İle Topluma Katkı Sunmaktan Mutluluk Duyuyoruz”

 My Club Kulüpler Müdürü Yusuf Akyıldız ev sahipliğini üstlendiği bu gece için, son derece önemli olduğunu belirterek, sporun topluma olumlu katkılarını sunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti ve şöyle devam etti;  “My Club Spor ve Yaşam Merkezi’nde sporu yaşam biçimi olarak benimseyen üyelerimiz ile eğitmenlerimizin bu tür organizasyonlarda bir araya gelmeleri sporun birleştirici gücünü ortaya koyuyor ve bu tür güzel birliktelikler bizim motivasyonumuzu önemli ölçüde pozitif olarak etkiliyor. Önümüzdeki yıllarda da gerek kurumsal olarak gerekse ortaklık yaptığımız dünya markalarıyla sporun topluma dokunan projelerini geliştirmeye, devam edeceğiz.