Magazin Kaynak: ANIL KARTAL 30.08.2024 12:51

Angelina Jolie hayranının önünde diz çöktü

Angelina Jolie'nin başrolde yer aldığı 'Maria'nın ekibi, Venedik Film Festivali galasında 8 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Jolie'nin gözyaşlarını tutamadığı gecede, kırmızı halıdaki davranışı da takdir topladı. Kemik hastası hayranı için dizlerinin üstüne çöken Jolie'ye övgü yağdı. Haluk Bilginer, galaya katılamadı.
Angelina Jolie hayranının önünde diz çöktü

Angelina Jolie, bu yılki Venedik Film Festivali'ne şimdiye dek en büyük damgayı vuran yıldız oldu. Pablo Larraín'in Yunan opera sanatçısı Maria Callas'ı konu alan biyografik draması 'Maria'da başrolde yer alan Jolie, filmin dünya prömiyerinde boy gösterdi.

Güzelliğiyle ilgi toplayan 49 yaşındaki Oscar'lı oyuncu, kırmızı halıda uzun süre basına poz verdi.

8 DAKİKA ALKIŞ

Sala Grande Tiyatrosu'nda gösterilen 'Maria', seyircilerden tam not aldı ve gösterim sonrası Jolie ve filmin ekibi 8 dakika ayakta alkışlandı.

Filmde; Yunan armatör 'Aristotle Onassis'i canlandıran Haluk Bilginer, 'Kel Diva' adlı oyununun Avrupa turnesine hazırlandığı için galaya katılamadı.

Venedik Film Festivali'nin kırmızı halı seremonisinde Angelina Jolie, kırılgan kemik hastalığından muzdarip hayranı olan İtalyan yazar Pasqualino Esposito ile tanışmak için dizlerinin üstüne çöktü.