Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 25.04.2024 17:08

Alışverişlerde 170 binden fazla kişi indirimleri Cimri ile yakaladı!

Gelişen teknoloji alışverişlerde indirimleri yakalama imkânı da sunuyor. Türkiye'nin online alışveriş rehberi Cimri, 2024 yılının ilk üç ayında 170 binden fazla kişinin 'fiyat alarmı' özelliği ile aradığı ürünlerdeki indirimlerden haberdar olduğunu açıkladı.
Alışverişlerde 170 binden fazla kişi indirimleri Cimri ile yakaladı!

Yüzlerce satıcıdaki milyonlarca ürünün bulunduğu geniş bir kataloğa sahip olan Cimri, kullanıcılarının indirim ve kampanyalardan en hızlı şekilde haberdar olabilmeleri için hayata geçirdiği fiyat alarmı özelliği; 2024 yılının ilk çeyreğinde 170 bin tüketici tarafından kullanıldı.   

 

Cimri’nin mobil uygulaması üzerinden sunduğu fiyat alarmı özelliği sayesinde kullanıcılar bilgi almak istedikleri ürünlerle ilgili indirim ve kampanya fırsatlarından anında haberdar olabiliyorlar. Fiyat alarmından gelen bildirimler ile kullanıcılar hem istedikleri ürünlere en uygun fiyata ulaşabiliyor hem de kampanyaları ve indirimleri kaçırmıyor.  Bunun yanı sıra Cimri hazırladığı e-bültenler ile de kullanıcıları indirimli ve yeni ürünler ile ilgili düzenli olarak bilgilendiriyor