Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Tarık DURMAZ 15.06.2024 19:40

Alarko Carrier, Türkiye İklimlendirme Sektörünün En Değerli Markası Seçildi

Türkiye'nin önde gelen iklimlendirme çözümleri sağlayıcısı Alarko Carrier, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından hazırlanan "Türkiye'nin En Değerli Markaları - Türkiye 125" 2024 raporunda sektörünün en değerli markası olarak yerini aldı.
Alarko Carrier, Türkiye İklimlendirme Sektörünün  En Değerli Markası Seçildi

Brand Finance'ın 18 yıldır hazırladığı ve bu yıl 125 markayı kapsayacak şekilde genişletilen raporunda Alarko Carrier, havalandırma sistemleri alanında listeye giren ilk ve tek marka oldu. Bu önemli başarı, Alarko Carrier'ın sektördeki lider konumunu ve güçlü marka değerini bir kez daha kanıtladı.

Alarko Carrier Pazarlama ve Destek Direktörü Volkan Arslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Bu başarı, Alarko Carrier olarak sürdürülebilirlik ve yenilikçilik alanındaki çalışmalarımızın bir sonucudur. Müşterilerimize sunduğumuz yüksek kaliteli ürünler ve hizmetler, güçlü marka imajımızın temelini oluşturuyor. Tüm şirket personelimiz, bayilerimiz, servislerimiz ve paydaşlarımızın destekleri ve özverili çalışmaları sayesinde sektörümüzde öncü rolümüzü sürdürmek ve marka değerimizi daha da güçlendirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Brand Finance raporuna göre, 2023 yılı verileri baz alınarak yapılan değerlendirmede, Türkiye'nin en değerli 125 markasının toplam değeri 14,7 milyar dolar olarak belirlendi.