Magazin 04.12.2023 01:59

5.5 ayda evlendiler

Başarılı oyuncu Alina Boz ile yönetmen ve Emirgan Group'un sahibi Umut Evirgen, 2 Aralık Cumartesi günü Halas Gemisi'nde gerçekleşen sade bir düğün töreniyle evlendi.
5.5 ayda evlendiler

Çiftin yakın dostları ve ailesinin katılımıyla gerçekleşen törende Alina Boz’un şahitliğini Burak Can ve Cemre Beygüven üstlenirken Umut Evirgen’in şahitleri Özge Özpirinçci ile Fatih Terim oldu. Törende Alina Boz Vivienne Westwood marka gelinlik giyerken Umut Evirgen özel dikim smokin giydi. Tuvana ve Selim Demir’in dekorasyonunu üstlendiği törende nikahın ardından misafirler Somer Şef’in özel olarak hazırladığı menü eşliğinde yemek yedi.

Çiftin nikah şahitlerinden olan Fatih Terim, gemide yapılan düğüne kendi teknesi ile geldi. Son dönemde yaşanan Seçil Erzan tarafından dolandırılan ve bir çok futbolcunun da dolandırılmasına sebep olan Terim, sorulara yanıt vermek istemediği için yine kendi teknesiyle ayrıldı. Fatih Terim, daha sonra tekne ile evinin yolunu tuttu. 

Meric Aral ve Serkan Keskin de çifti yalnız bırakmadı. Umut Evirgen ve Alina Boz ile ilgili konuşan çift, "Çok yakıştırıyoruz çok heyecanlıyız. Bizim için de bir prova olabilir." diyerek güldüler. İkilinin de evlilik dedikoduları ile ilgili, "Yılbaşından sonra söz biz de düşünüyoruz." dediler. 

Bensu Soral ve Hakan Baş çifti de düğüne katılanlar arasındaydı. Bensu Soral çifte mutluluklar dilerken, "Biraz hastalığım var. Ayağımda bir problem var. Önemli bir şey değil ama 2 haftadır evde yatıyorum. Ciddi bir problem yok ama bu sıralar sağlık ile sınanıyorum." dedi. 

Bige Önal'da soruları yanıtladı. 20 yıllık dostu olan Umut Evirgen ile ilgili Önal, "Ben 20 senedir tanıyorum. Çocukluk arkadaşım benim Umut. Ani kararını normal karşılıyorum çünkü ben Umut'u tanıyorum. Hep mutlu olsunlar inşallah. Bu kararları bizi de çok mutlu etti." diyerek çifte mutluluklar diledi.