Magazin 05.07.2020 03:00

 4 ay sonra sahnede...

Şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Gülben Ergen korona virüs salgını nedeniyle uzun süredir ara verdiği konserlerinin startını önceki gece Bodrum Günay'da startını verdi.
 4 ay sonra sahnede...

Ergen, dünden bugüne hit olmuş şarkılarının yanı sıra yenilenmiş repertuvarından şarkılarını Bodrum'da kendisini dinlemeye gelenler için seslendirdi. Şıklığı ve enerjisiyle izleyenlere eğlenceli saatler yaşatan Gülben Ergen, Tolga Çam imzalı kıyafeti ile de tam not aldı. 4 ay sonra sahnelere geri dönen neşeli ve enerjik tavırlarıyla Gülben Ergen, kendisini izleyenlerden bol bol alkış aldı.

Konserinin bir bölümünde Gülben Ergen, "Yalnızlık" şarkısını okuduğu anda sahneye çıkarak  mekandaki misafirlere sürpriz yapan Serkan Kaya, Gülben Ergen  ile birlikte şarkıyı bir kez de birlikte seslendirdiler.

Çok güzel geçen konserinin ardından izleyicilerine teşekkür eden Gülben Ergen konuklar arasında bulunan Osman Müftüoğlu ‘na seslenerek. “Siz geldiyseniz buraya Açıkhava da güvenliyiz demektir…” diye seslendi.

Sanat, cemiyet ve iş dünyasının birçok ünlü ismin bulunduğu gecede sahnesiyle olduğu kadar güzelliği ile de kendinden söz ettiren Gülben Ergen kendisini dinlemeye gelen hayranlarının tek tek masalarına giderek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gülben Ergen  ve Serkan Kaya ‘yı Bodrum Günay'da Ali Poyrazoğlu, Aslı Hünel, Merve Özbey, Osman Müftüoğlu, Selin Ciğerci, Uğur Bayhan gibi ünlü isimler izledi.