Güncel - Yaşam 09.11.2017 16:15

Türkiye'nin En Sevilen Banka Markası Bu Yıl da Ziraat Bankası

Ziraat Bankası, Lovemark 2017 Araştırmasında en sevilen banka seçildi. "Türkiye'nin Lovemark'ları 2017" araştırması sonucuna göre Ziraat Bankası, araştırmaya katılan her dört kişiden birinin aklına gelen ilk banka olarak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin en sevilen banka markası oldu.
Türkiye'nin En Sevilen Banka Markası Bu Yıl da Ziraat Bankası

Ziraat Bankası, Lovemark 2017 Araştırmasında en sevilen banka seçildi. “Türkiye’nin Lovemark’ları 2017” araştırması sonucuna göre Ziraat Bankası, araştırmaya katılan her dört kişiden birinin aklına gelen ilk banka olarak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin en sevilen banka markası oldu. 

Brand Week İstanbul 2017’de gerçekleştirilen ödül töreninde Ziraat Bankası adına ödülü Bankacılık Operasyonları ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ali Kırbaş aldı. Ödül töreni sonrası açıklamalarda bulunan Kırbaş “Ziraat Bankası, Marka vaadimiz olan “Bir bankadan daha fazlası” söylemi doğrultusunda sürekli müşterilerimiz ve ülke bilançomuz için daha fazlasını yapmak için çalışan çok büyük bir aile. Bugün, böyle saygın bir araştırma sonucunda iki yıl üst üste “en sevilen marka” olarak seçilmemizde Bankamızın son 6 yılda gerçekleştirdiği değişim ve dönüşüm çalışmalarının çok önemli katkısı olduğunu belirtmek gerekir.

Ziraat Bankası, kamusal sorumluluklarının yanında verimlilik odaklı çalışan, müşteri memnuniyetini esas alan, son teknolojiyi kullanan yenilikçi bir banka. Bu dönüşüm sürecinde müşteriyi merkeze konumlandıran bir anlayışla tüm süreçlerimizi yeniden tasarladık ve buna uygun bir iletişim stratejisi izledik. Müşterilerimizin 7/24 ihtiyaçlarına yanıt verecek kanalları tesis ettik. Müşterilerimizin başta sosyal medya platformları olmak üzere bizi yakından takip ettiğini, beğenilerini doğrudan ya da dolaylı yollarla ifade ettiklerini biliyoruz. Bu sevgi ve ilginin böyle bir ödülle tescillenmesi bizi ayrıca gururlandırıyor. 

Geldiğimiz noktada her bir Ziraat Bankası çalışanının ayrı ayrı emeği bulunuyor. Algı tek başına bir birimin ya da birkaç birimin oluşturabileceği bir husus değil. Bütünsel bir bakış açısı ile hareket etmeniz gerekir. Biz Ziraat Bankası olarak bu bakış açısını yakaladığımız için üst üste ikinci kez Lovemark olarak seçiliyoruz.

Biz bu topraklarda kazandığımızı bu topraklara geri vermenin her türlü ekonomik kazanımdan daha önemli olduğuna inanıyoruz. Müşterilerimize, topluma ve ülkemize katma değer sağlayan çalışmalarımıza dün olduğu gibi yarın da hız kesmeden devam edeceğiz. Daha fazlası için çalışmanın gönülleri kazanacağını inanıyor ve gönülleri kazanmanın tüm kazanımların ötesinde olduğunu biliyoruz. Bizleri bir kez daha “Lovemark” yapan, gönüllerini kazandığımız herkese Bankamız adına teşekkür ediyoruz” dedi.