Kültür Sanat Kaynak: Mustafa Ercan ORTAÇ 25.03.2024 15:40

"Napoli Kraliçesi" Deborah de Luca 3 Mayıs'ta Zorlu PSM'de!

"PSMLoves2Dance" konser serisi Zorlu PSM'de devam ediyor. Elektronik müziğin enlerinin yer aldığı yüksek tempolu PSM Loves2Dance konser serisinin 29 Haziran'daki tek günlük festivali öncesinde Zorlu PSM'de Mayıs ayında sahne alacak ilk isim; Napoli Kraliçesi Deborah de Luca! Dünyanın en prestiji elektronik müzik festivallerinde sahne alarak sert teknoyu minimal ritimlerle kendi tarzını yaratan "Napoli Kraliçesi" lakabıyla tanınan Deborah de Luca, 3 Mayıs Cuma akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'ne geliyor.

Napoli'de müzik hayatına başlayan, sert teknoyu minimal ritimler ve melodik ses manzaralarıyla harmanlayarak sürükleyici bir etkiyle küresel çapta tanınan Deborah De Luca İstanbullu müzikseverler ile Zorlu PSM’de buluşuyor. Son 10 yılda uluslararası tekno sahnesinde kararlılığı ve tutkusuyla sevilen DJ, yapımcı ve plak şirketi sahibi Deborah de Luca, “PSMLoves2Dance” konser serisi kapsamında 3 Mayıs Cuma akşamı Turkcell Sahnesi’nde binlerce müziksever ile buluşacak. 

 

Deborah de Luca, 2013 yılında kendi prodüksiyon şirketi olan Solamente Records'u kurarak büyük başarı elde etti. 2018 yılında eleştirmenlerce beğenilen ilk albümü “Ten” ile sektörde onuncu yılına damgasını vurarak “Children”, “Gam Gam” ve “You’re Toxic” çalışmalarıyla milyonlarca dinlemeye ulaştı. Dünyanın en prestiji festivallerinde sahne alan “Napoli Kraliçesi” lakabıyla anılan Deborah De Luca, “PSMLoves2Dance” konser serisi kapsamında sert ve vurucu techno ritimlerini hayranlarıyla buluşturmak üzere 3 Mayıs Cuma akşamı saat 21:00’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne geliyor.