Magazin Kaynak: Mazlum AYDIN 23.02.2024 07:34

MEMLEKETTE İLK SAHNE

Sinema ve tiyatro oyuncusu Çağlar Çorumlu, bu yıl 7.si düzenlenen Merzifon Tiyatro Festivali'nde sahne aldı. Erkan Baylav ve Albina Özden ile birlikte "Şakşakçılar" oyununu sahneleyen Çağlar Çorumlu, gösteri öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı.
MEMLEKETTE İLK SAHNE

Memleketi Merzifon’da ilk kez sahne alacağını ifade eden Çağlar Çorumlu, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Çok heyecanlıyım. İlk defa Merzifon ile buluşacağız. Çok gururluyum. Burada doğup büyüyüp tekrar buraya gelip oynayacağımız oyunun seyirciler tarafından değerlendirilmesi mutluluk verici. Ailem burada yaşadığı için sürekli gelip gidiyorum. Tiyatro festivalinin, kitap fuarının 7-8 yıldır devam etmesi gurur veriyor.”


Çağlar Çorumlu, oyunla ilgili gelen yorumlardan son derece memnun olduğunu söyledi. Güzel yorumlar aldıklarını belirten Çorumlu, “Keyifli yorumlar duyduk. 90 dakika tek perde oyunun su gibi aktığını söylüyorlar” diye konuştu.

“Her gün sevgililer günü olmalı”

Ünlü oyuncu, 14 Şubat Sevgililer Günü’nün bir gün ile sınırlandırılmaması gerektiğini ifade etti. Gaye Çorumlu ile evli olan Çağlar Çorumlu, sevgililer günü hakkında düşüncelerinin sorulması üzerine “Her gün sevgililer günü olmalı. Her güne o duyguyla bakmalıyız. Ben öyle günleri seviyorum. En azından hiç yapmayanlar için bir gün oluyor” şeklinde konuştu.