Magazin 21.10.2019 00:30 Güncelleme: 21.10.2019 08:37

İŞ, POLİTİKA VE SANAT DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN!

Gigi's'in kurucusu, moda  tasarımcısı Gülnur Güneş, Four Seasons Otel'de düzenlenen törenle hayatını iş insanı Yiğit Doğan Çelik ile birleştirdi. Four Seasons'ta gerçekleşen törende nikahı Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin kıydı.
İŞ, POLİTİKA VE SANAT DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN!

Gelin Gülnur Güneş’in şahitliğini, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve işadamı Cemal Kalyoncu; damat Yiğit Doğan Çelik’in şahitliklerini ise İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Murat Genç, Ankara Milletvekili Servet Ünsal, İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç yaptı. Nikahın ardından evlilik cüzdanını genç çifte vermek üzere Mevlüt Çavuşoğlu’na teslim eden Öztekin, Çelik çiftine mutluluklar diledi. Mevlüt Çavuşoğlu ise, Aile birliğinin önemine vurgu yaparak evlilik cüzdanını Gülnur Güneş Çelik’e teslim etti. Genç çift, ilk dansı Tarkan’ın “Beni Çok Sev” şarkısı eşliğinde yaptı.

TÜRKİYE’NİN İKİ DEV SESİ AYNI SAHNEDE BULUŞTU!

Ebru Gündeş’in sahne aldığı gecede, Megastar Tarkan da konuklar arasındaydı. Gündeş, şarkılarını seslendirirken aniden  Tarkan’ı sahneye davet etti: Tarkan’ın sahneye gelişi ile Gündeş’in “normalde böyle bir durumda sahneye çıkmaz aslında, şu an burada Türkiye Cumhuriyeti’nde bir ilk yaşanıyor, ben olsam ben de çıkmam, çünkü ne prova var, ne de orkestra kendi orkestrası, demek ki Gülnur’u çok seviyormuş” demesiyle salonda alkış tufanı yaşandı. Gündeş’in sözlerine kayıtsız kalmayan Megastar ise “Öncelikle seninle aynı sahnede olmak onur verici ayrıca Güneş ailesi benim çok kıymet verdiğim aile dostlarım, Gülnur benim için ayrıca değerli, tabi ki bu sahneye çıkacağım, tabi ki şarkı söyleyeceğim ama provasız hatalarım için şimdiden affınıza sığınıyorum diyerek en sevilen dört parçasını Gülnur Güneş ve Yiğit Doğan Çelik’i sahneye alarak seslendirdi.  Salonun tamamının ayakta eşlik ettiği Tarkan, Gülnur ve Yiğit’e bir günlük değil bir ömürlük aşk diliyorum diyerek sahneden ayrıldı.  Gündeş ise, “Sevgili Gülnur bana az kostüm hazırlamadı, hem kendisini hem Güneş ailesini ayrı severim. Onların mutluluğu benim de mutluluğum oldu. Tüm kalbimle sonsuz saadet diliyorum” dedi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede kalan Ebru Gündeş, güçlü sesiyle konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

 Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde; Revna - Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir, Ahmet Güneştekin, Reyhan – Cemal Kalyoncu, Alara Koçibey, Burak – Hatice Sağyaşar,  Volkan Babacan – Hilal Özdemir, Selda – Mehmet Topal, Mihriban – Osman Müftüoğlu,  İpek Açar – Alper Kömürcü, Susanne – Sefa Derebey, Pınar – Tarkan Tevetoğlu, Çağla Şikel, Aleyna Tilki, Özge Ulusoy, Zehra Çilingiroğlu, Şeyma Subaşı, Hakan Akkaya, Işıl -Rüştü Reçber, Gözde – Kamil Ager, Simay Uras, Gizem – Hakan Hatipoğlu, Eromi – Amir Çiçek, Emel Müftüoğlu, Derya Uluğ, Asil Gök, Hamdi Alkan -Selen Görgüzel ve Aslı Hünel – Savaş Yurtsever de genç çifti yalnız bırakmadı. Davetliler, Bak organizasyon tarafından Fransız bahçelerine dönüştürülen Four Seasons’taki düğün alanında ağırlandı. Gelin Gülnur Güneş, törende kendi tasarladığı 3 farklı gelinlik giydi. Damat Yiğit Doğan Çelik’in smokini ise özel dikimdi. Düğün günü çiftin tüm gününü click34 fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirdi.