Magazin

Zeynep Casalini: Müziğe hiç ara vermedim

Başarılı sanatçı Zeynep Casalini Erdem Çakaloğlu'yla düet yaptığı yeni şarkısı 'Veda'yı müzikseverlerle buluşturdu. Yeni şarkısının lansmanında Maximum Uniq Box'ta sahne alan Casalini, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Abone Ol

Uzun bir süredir Bodrum’da yaşayan başarılı sanatçı, “Ben müziğe hiç ara vermedim, Sadece çok göz önünde bulunmadım. Zaten bakarsanız senede bir tekli çıkardım. Göz önünde olmayınca, insanların haberi olmuyor. Demek ki bundan sonra yaptığım işlerden herkese haberdar etmek benim işim olacak” dedi.


Hayattan besleniyor

Sakin bir hayat yaşadığını dile getiren sanatçı, “Benim artık kırgınlıklar ve öfkeyle işim bitti. 15 senedir Bodrum'da yaşadığım için artık daha rahat bir kişiliğe sahibim. Öyle yoğun duygulardan kendimi arındırmaya çalışıyorum. Hem çocuk yaptım, hem torunum var hem de yeni şarkılar yapmaya devam ediyorum. Hayatın her yönü beni besliyor, bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum” dedi.

Şarkılarım eskimiyor

Şarkılarının eskimediğini söyleyen Casalini, “Piyasada çok fazla şarkı var. Ayrıca insanların algı ve beğenileri çok değişiyor. Kendi yaptığım bütün teklileri çok kıymetli buluyorum ve hiç eskimediklerini görüyorum” diye konuştu.

Şarkıyı başkasının okumasını istedim

Veda şarkısını ilk başta başka bir meslektaşının okumasını istediğini söyleyen başarılı sanatçı, “Erdem'le yaklaşık 10 sene önce tanıştık. Bu şarkıyı bana gönderdi ve ben de çok beğendim. Şarkının bir başka ünlü şarkıcıya yakışacağını söyledim ve ona gönderdim. O arkadaşımdan ses çıkmayınca Erdem'e haber verdim ve şarkıyı birlikte hazırlamaya karar verdik” dedi.