İş Dünyası

YeniBirlik Medya’da üst düzey atama

Yeni bir döneme adım atan YeniBirlik Medya, kadrosunda kan değişikliğini sürdürüyor. Son olarak Medya Grubu'nda üst düzey atama gerçekleşti.

Abone Ol

Türkiye’de haberciliğin başaktörleri arasında yer alan YeniBirlik Medya, yeniliklerine tam gaz devam ediyor.

Kadrosunda büyük yeniliğe giden ve YeniBirlik Medya olarak büyük atılımlara devam edecek olan YeniBirlik’te Enes Boyacı, Genel Müdür olarak atandı.

YeniBirlik Medya Grubu Genel Müdürü Enes Boyacı şu sözlerle yeni gelişmeyi duyurdu; ‘’YeniBirlik Medya Grubu Genel Müdürü olarak iş hayatımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bünyesinde YeniBirlik Gazetesi ve gazetebirlik.com mecralarını barındıran medya grubumuzu, bu sene sonu itibarıyla yayın hayatına alacağımız yeni mecralar ile büyütmeye ve yayınlarımızla daha fazla kişiye erişmeye gayret göstereceğiz. Heyecanlıyız, azimliyiz ve kararlıyız.’’ 

ENES BOYACI KİMDİR?

Enes Boyacı, İstanbul’un Pendik ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Üniversite öğrenimine ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etti.

10 yılı aşkın süredir medya sektöründe profesyonel iş hayatını sürdüren Enes Boyacı, en son Akit Medya Grubu ve Albayrak Medya Grubunda üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. 

Çalıştığı süre zarfında birçok iletişim odaklı projelere imza atan Enes Boyacı, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şeref konuğu olarak katıldığı birçok programda ise koordinatör olarak görev aldı. 

Enes Boyacı evli ve bir çocuk babasıdır.