BU MİLLETİN AYAKLARI ÖPÜLÜR ENES KANTER'LERE ACINIR!

Çok büyüksün Türk milleti. Yediğin içtiğin helal olsun sana. Ne mutlu bize ki böyle asil şerefli soylu mükemmel bir milletin ferdiyiz

Cuma 29 Temmuz 2016 00:00
ARDA , BURAK , KAHRAMAN IŞIL ALBEN VE SESLERİ ÇIKMAYAN KORKAKLAR!

Allahü teala bu milleti büyük bir badireden korudu. Belli ki hala duaları kabul olan büyükler, temiz insanlar var. Cenabı Hak kimseyi şaşırtmasın, aklını örtmesin. Düşünün televizyonlarda ekranlara gelen parça, perişan, bir gün gözü öbür gün kafası patlamışlar, Yunanistan'a hatta PYD'ye sığınan rütbeli askerler generaller, albaylar şunlar bunlar. Bu insanlar az uz da okumamışlar.

Cuma 22 Temmuz 2016 00:00
BULDUMCUK OLAN YÖNETİCİLER UEFA KUPASI'NI KIRMIŞTI!

Galatasaray Kopenhag'da her günü olay bir mücadele sonrasında UEFA Kupası'nı kazanıp bununla yurda dönünce başarının teknik mimarı Fatih Terim "İmparator" Başkan Faruk Süren de "Efsane başkan" olup çıkmışlardı.

Cuma 15 Temmuz 2016 00:00
EVLATLARINI ÖKSÜZ BIRAKARAK GİTTİ

Kimi onu Berlin Panteri olarak tanımlar. Hatta kimi değil pek çoğu... Ben ise onun insani yönünü biraz anlatmak istiyorum... Kimleri kaybetmedik kimleri yitirmedik ki...

Cuma 08 Temmuz 2016 00:00
CÜNEYT ÇAKIR'IN KARİYERİNDE NOKTAYI EDER KOYDU!

Daha bir kaç gün önce Milliyet'te ünlü hakemimiz Cüneyt Çakır'ın önünün açıldığı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın final maçını bile yönetebileceği yorumuna yer verilmişti. Diğer gazetelerdeki hakem hocaları da Cüneyt Çakır'ın zor bir görevin üstesinden başarıyla geldiğini yazıp söylemişlerdi.

Cuma 01 Temmuz 2016 00:00
BİZ BU FİLMİ DAHA ÖNCE GÖRMÜŞTÜK

A Milli futbol takımımız Fransa'da en iyi üçüncüler arasına giremediği için Avrupa Şampiyonası'na veda etti. Geride kamp sırasında yaşanan prim krizi ile Fatih Terim'in talebelerinin aslanların önüne yem olarak atılmaları kaldı.

Cuma 24 Haziran 2016 00:00
HOR HOR DEĞİL HOY HOY!

Şakacılığı, müzipliği, isim yakıştırmaları ve senaryo üretme gibi özellikleriyle spor dünyamızın renkli kişilikleri arasında gördüğümüz Derya Yolyapan bir gün servise soluk soluğa girdi.

Cuma 17 Haziran 2016 00:00
BOĞA'NIN BOYNUZU PİGUE

Hırvatistan karşısında aldığımız yenilgi sebebiyle gözümüz kulağımız dün Toulouse kentindeki grubumuzun diğer iki takımı İspanya-Çek Cumhuriyeti maçındaydı.

Salı 14 Haziran 2016 00:00