AB , BİR HRİSTİYANLAR KULÜBÜ OLMADIĞINI GÖSTERMELİ

Bugün İslam Alemi için çok değerli günlerden. Ramazan Bayramı'nın üçüncü günü. Hristiyanların noel akşamında aileleri ile bir araya geldikleri gibi tüm Müslümanların aileleri ile buluştukları ve "kardeşliği" yaşadıkları günler bayram günleri.

Perşembe 07 Temmuz 2016 00:00
PKK VE PYD , DAEŞ'E KARŞI SAVAŞMIYOR!

Avrupa Birliği'nin artık gerçekleri görmesinin vakti geldi de geçiyor! Özellikle AB'nin en güçlü ülkeleri Almanya ve Fransa gibi ülkeler "kendi kendilerini" kandırmaktan vazgeçmeliler. AB kamuoyu medya tarafından…

Perşembe 16 Haziran 2016 00:00
TÜRKİYE DEĞİL AB KAYBEDER!

Son aylarda Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik öylesine belden aşağı, ön yargıların zirve yaptığı ve düşmanca duyguların dile getirildiği saldırılar karşısında sessiz kalanlar ya da bıyık altından gülerek sevindiğini belli etmemeye çalışanlar fark etmiyor olabilirler ama Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları her şeyin farkında.

Çarşamba 08 Haziran 2016 00:00
TÜRKLERİ VE ERMENİLERİ RAHAT BIRAKIN

Türkleri ve Ermenileri rahat bırakın, kendi sorunlarınızı çözün Avrupa'da bazı kesimler Türkiye'ye zarar verebilmek amacıyla her yolu denemekteler. Türkiye'de terör örgütlerinden medet umdular. İlk önce Fettullah Gülen…

Perşembe 02 Haziran 2016 00:00
ALMANYA'NIN SOYKIRIM KONUSUNDA LAFI OLAMAZ!

Size Almanya'nın hali hazırda hala tazminat ödemeye yanaşmadığı ve açıkca sömürgecilik döneminde Afrika'da soykırım suçu işlediği bilgisini sunmak isterim:

Çarşamba 01 Haziran 2016 00:00
AB, TÜRKİYE'Yİ KARALAMAK YERİNE ANLAMAYA ÇALIŞMALI

Geçtiğimiz hafta AP'de "yeşil hafta" olduğundan milletvekilleri Brüksel'de değildi. Seçim bölgeleri için sunulan bu "yeşil haftaları" nasıl kullandıklarını bilmiyorum ama ben özellikle 19 milletvekili ve asistanına teşekkür etmek istiyorum.

Perşembe 26 Mayıs 2016 00:00
BU MU AVRUPA BİRLİĞİ'NİN DEMOKRASİ ANLAYIŞI?

Onlarca genci idam eden, yüzlerce insanı katleden ve Türkiye'yi karanlıklara boğan cuntacılar karşısında suspus olan Avrupa Birliği bugün bir çok AB ülkesinden daha demokratik olan Türkiye ve bu demokratik gelişmeyi sağlayan lideri Recep Tayyip Erdoğan ile "uzlaşmamak" için her yolu denemekte?

Cuma 20 Mayıs 2016 00:00
BAŞKANLIK SİSTEMİ TÜRKİYE İÇİN İSTİKRAR DEMEKTİR

Birinci Dünya Savaşı'nın sonu Osmanlı İmparatorluğu'nun ardından 29 Ekim 1923 tarihinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti Avrupa ülkelerinden esinlenilerek kurulan bir ülke oldu.

Perşembe 19 Mayıs 2016 00:00