ERDOĞAN'A DÜŞMAN OLAN AB'NİN DOSTUDUR!

Erdoğan'a düşman olan AB'nin dostudur, terörist bile olsa!

Perşembe 10 Kasım 2016 00:00
DİYARBAKIR'DA HALK HDP'Lİ BELEDİYEYİ DESTEKLEMİYOR

​Günlerdir AB'nin başkenti Brüksel'de ve bir çok başka AB ülkesinde bazı siyasi parti mensupları ve sivil toplum örgütleri etkinlikler yapıyor, mektuplar yazıyor ve "Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanının tutuklanmasını Türkiye'de Kürtlere baskının bir kanıtı" olarak pazarlıyor. Buna göre Türkiye'nin güney doğusunda PKK terör örgütünün emrinde olan bazı HDP'li belediye başkanlarının gözaltına alınması Türkiyeli Kürtleri bastırmayı hedeflemekte. Avrupa'da gene yalanlara ve kara propagandaya dayalı bir algı operasyonu yapılmakta.

Perşembe 03 Kasım 2016 02:00
TÜRKIYE SAYESINDE SIĞINMACILAR GERI DÖNÜYOR

​Bu hafta Avrupa Parlamentosu'nda Türkiye konuşulacak. Maalesef bir kez daha "yalanlar" ve "gerçek dışı iddialar" dile getirilecek. Gazeteci oldukları ya da yazdıkları her hangi bir makale nedeniyle değil tam tersine gazetecilik etiğine aykırı bir şekilde terör örgütlerine destek verdikleri için hakim karşına çıkan ve bu nedenle tutuklu olan bazı şahıslar bahane edilerek Türkiye eleştirilecek

Çarşamba 26 Ekim 2016 02:00
DEMOKRATİK HAKLARDA AB USULÜ ÇİFTE STANDART KABUL EDİLEMEZ

​İsveç, 1980'lerde Türkiye'de yaşayan insanların demokrasi örneği olarak en fazla dile getirdikleri ülkeydi. Kemalist oligarşinin askeri darbeler yaparak geniş yığınları baskı altında tuttuğu o dönemin Türkiye'sinde idam, işkence ve tüm özgürlüklerin kısıtlanması nedeniyle ülkeden kaçabilenlerin sığınmak istediği ülkelerin başında gelmekteydi.

Çarşamba 19 Ekim 2016 00:00
KÜRTLER VE TERÖRİSTLER

Geçtiğimiz perşembe günü Berlin'de Alman 2. Televizyon Kanalı ZDF'te "Maybritt İllner talk show" programındaydım.

Perşembe 22 Eylül 2016 00:00
AB İMAJI TÜRKİYE'DE HER GÜN DEĞER KAYBETMEKTE

Eskiden Avrupa Parlamentosu'nda Türkiye üzerine bir tartışma gündeme geldiğinde sadece Brüksel'de değil Ankara'da, İstanbul'da, İzmir'de kısacası Türkiye'nin genelinde büyük bir ilgi ile izlenilirdi.

Cuma 16 Eylül 2016 00:00
TERÖRİSTLERE PROPAGANDA YAPMA İZNİ VERMEK ONLARI DESTEKLEMEKTİR!

Yeter artık! Konuşulanlarla yapılanlar arasındaki büyük çelişkiye bir son verilsin!

Çarşamba 07 Eylül 2016 00:00
TERÖRİZME KARŞI TOPYEKÜN SAVAŞ VEREN TEK ÜLKE: TÜRKİYE!

30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı hem de 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrası kutladığımız dün; Avrupa Parlamentosu milletvekillerinin de aralarında bulunduğu Brüksel'deki muhataplarımıza ilettiğimiz yazımı siz okurlarımızla da paylaşıyorum.

Çarşamba 31 Ağustos 2016 00:00