VİZYONSUZ VE BAŞARISIZ AB KOMİSERİ HAHN HİÇ KONUŞMASA KEŞKE

Türkiye tüm güçlüklerle başarılı bir şekilde başa çıkmakta. ABD tarafından haksız bir ekonomik baskıya maruz kalan Türkiye bu sorunu da aştı. Türkiye ekonomisi "dolar saldırısını" bertaraf etti. Türkiye, adım adım daha iyiye gidiyor. Üstelik sadece ekonomi alanında değil.

Cuma 09 Kasım 2018 02:15
TÜRKİYE GÖREVİNİ YAPTI SIRA BATI'DA!

Tüm dünya kamuoyunun büyük bir dikkat ve haklı bir adaletin tecelli etmesi beklentisi içinde beklediği Suudi Arabistan vatandaşı ve Washington Post yazarı Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda planlı bir şekilde katledilmesi ve ardından cesedinin vahşice yok edilmesi olayının faillerinin ortaya çıkarılması konusunda Türkiye bir hukuk devletine yakışır şekilde görevini "dört dörtlük" bir şekilde yerine getirdi.

Çarşamba 07 Kasım 2018 02:30
ALMANYA'YI ZOR BİR DÖNEM BEKLİYOR

Şansölye Angela Merkel beklediğimiz açıklamayı biraz erken de olsa yaptı. Bizim Almanya ve Şansölye ile ilgili son dönemde kaleme aldığımız yorumları okuyan okurlarım için şaşırtıcı bir gelişme olmadı. 

Cuma 02 Kasım 2018 00:00
TERÖRLE MÜCADELE BİRİNCİ HEDEFİMİZ OLMAK ZORUNDA

Türkiye, tüm dünyanın ilgi ve bazen de hayranlıkla takip ettiği ülkelerin başında gelmeye devam ediyor. Son günlerde maalesef bir cinayet nedeniyle dünyanın birçok ülkesinden gazetecilerin de sürekli İstanbul'da bulunarak Türkiye'den tüm dünyayı aydınlatmak zorunda kaldığını yaşadık.

Perşembe 01 Kasım 2018 02:20
TERÖRLE MÜCADELE BİRİNCİ HEDEFİMİZ OLMAK ZORUNDA

Türkiye, tüm dünyanın ilgi ve bazen de hayranlıkla takip ettiği ülkelerin başında gelmeye devam ediyor.

Çarşamba 31 Ekim 2018 02:15
TÜRKİYE'DE HAKİMLER VAR

"Berlin'de hakimler var" sözü son bir yıldır aynı şekilde Türkiye için de geçerli.

Pazar 21 Ekim 2018 02:35
BREXİT SORUNU BU AB ZİRVESİ'NİN DE ANA KONUSU

İlk önce hemen belirtmekte yarar var. Almanya "rahat bir nefes" aldı. Bavyera Eyalet Meclisi seçimleri beklediğimiz gibi CSU için büyük bir hezimet oldu.

Çarşamba 17 Ekim 2018 02:20
PAZAR GÜNÜ ALMANYA İÇİN HAYATİ BİR GÜN OLACAK

14 Ekim 2018 Pazar günü Almanya'nın Bavyera Eyalet Meclisi Seçimi var. Bu seçim Almanya için hayati önem taşımakta.

Cuma 12 Ekim 2018 02:15