Vakıf Katılım web
YENİ DÖNEMİN TRENDLERİ - 2

Son üç yılda Batı ülkelerinde yabancı düşmanı hareketler güç kazanmaya devam ettiler. ABD'nin başında Müslümanların fişlenmesi gerektiğini söyleyen, 11 milyon yasadışı göçmenin sınır dışı edilmesini savunan bir başkan var. Avrupa'daki ayrılıkçı ve yabancı düşmanı hareketler de Donald Trump'ın ABD başkanlığını kendi yükselişlerine bir işaret olarak değerlendiriyorlar.

Salı 04 Aralık 2018 02:25
YENİ DÖNEMİN TRENDLERİ -1

Geçen yıldan beri Donald Trump'ın arkasındaki gizli gücün Rusya olduğu iddiası ABD'yi meşgul ediyor. Bu tezi savunanlara göre Rus devleti Donald Trump'ı yıllar boyunca özel olarak desteklemiş ve gerektiğinde Trump'a şantaj yapacak bilgileri elinde saklamıştı.

Cuma 30 Kasım 2018 02:20
İSTİHBARATIN ŞİRKETİ

15 Temmuz darbe girişiminden sonra istihbarat kurumları daha fazla gündeme gelmeye başladı. Yapılması gereken bir iş de büyük veri analiziyle ilgili ülkemizin nerede olduğunu sorgulamak olabilir.

Cuma 23 Kasım 2018 02:20
BETONA KARŞI BİR ŞEHİR

Büyük şehirlerde yaşayanların her gün evden işe gidip gelmelerinin ülkemize zaman kaybı, stres, hava kirliliği gibi büyük maliyetleri var.

Perşembe 15 Kasım 2018 02:30
AVRUPA'NIN DEĞİŞİMİ EŞYANIN TABİATI GEREĞİ

Çin'deki Arxan ve ABD'deki Yellowstone gibi dünyadaki en güzel orman alanlarından bazıları uzun zaman önce volkanların patladığı, lavların her şeyi yaktığı yerlerdi. Şu işe bakın, volkan külü en besleyici bir zemindir.

Perşembe 01 Kasım 2018 02:20