BAYRAM SONRASI FAZLALIKLARDAN KURTULMA DETOKSU

Koskoca bir ay geldi geçti. Ramazan ayının sonlanmasıyla Ramazan Bayramı kapımızı çaldı. Bayram hazırlıkları başladı. Dolmalar, börekler, baklavalar yapılmaya başlandı bir güzel afiyetle yenildi.

Pazartesi 18 Haziran 2018 02:15
RAMAZAN (ŞEKER) BAYRAMI'NDA BESLENME

Ramazanın bitmesine sayılı günler kala danışanlarımın ve sizlerin merak ettiği konu ise Ramazan Bayramı'nda nasıl beslenmeli? Haftalardır Ramazanda oruç tutanlar için konuştuk peki şimdi oruç bitiyor ve ardından bayram geliyor ne yapacağınızı formunuzu nasıl koruyacağınızı sorguluyorsunuz.

Pazartesi 11 Haziran 2018 02:05
RAMAZANDA TÜKETILECEK 5 FIT TATLILAR

Ramazanın gelmesiyle birlikte akşam iftar sofralarında veya iftardan sonra tatlı yemek gelenekselleşmiştir.

Pazartesi 28 Mayıs 2018 02:10
ORUÇ TUTARKEN KİLO ALMAMAYA DİKKAT

Ramazanın gelmesiyle sofraların düzeni değişiyor. Pidesiyle, tatlısıyla, çeşit çeşit yemekleriyle alışılmışın dışına çıkılıyor. Vücudunuz alışık olmadığı bu düzene karşı tepki vermekte pek de haksız sayılmaz…

Pazartesi 21 Mayıs 2018 02:10
RAMAZANDA NASIL BESLENMELI?

Geldi 11 ayın Sultanı Ramazan Ayı, oruç tutan bireyler olsun tutmayanlar dahil bütün Müslümanların sofraları çeşitleniyor, şenleniyor adeta bir ay boyunca sofra bağlarımız yeniden güçleniyor.

Salı 15 Mayıs 2018 02:10
SAĞLIKLI SERİNLETEN FİT LEZZETLER

Bu hafta havalar ısınmaya başladı, hatta normalin üzerinde seyrederken herkes soğuk serinletici besinlere yönelmeye başladı. Bu dönemde katkı maddeli rafine şekerli yiyecek ve içeceklere yönelmeden serinlemek istemez misiniz?

Pazartesi 30 Nisan 2018 02:05
PSİKİYATRİK HASTALIKLARDA KULLANILAN İLAÇLAR KİLO ALDIRIR MI?

Psikolojik tedaviler sırasında kullanılan ilaçların kilo aldırıp aldırmadığı konusunda kafalarda oluşan soru işaretini cevaplamak için bu haftaki yazımda bu konuyla ilgili yazmak istedim.

Pazartesi 23 Nisan 2018 02:05
HAMİLELİKTE BESLENME TÜYOLARI

Siz sevgili annelerin ve anne adaylarının merak ettiği bir konu var ki o da 'Hamilelikte ne kadar kalori almalıyım? Hamilelikte nasıl beslenmeliyim?' gibi pek çok soru kafanızı karıştırmaktadır.

Pazartesi 16 Nisan 2018 02:05