SANAYİ 4.0'I ÖNEMSİYORUZ

​İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar.. İş dünyasının çok yakından tanıdığı bir isim.. Kökleri müteşebbis bir aileye dayanan Çağlar çocuk denecek yaştan bu yana iş dünyasının içinde.. Çok genç yaşta başladığı ticaret hayatını bugün tekstil, enerji, inşaat ve telekomünikasyon sektörlerinde yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarıyla devam ettiren Çağlar, aynı zamanda sosyal hayatta, çeşitli vakıflarda aldığı görevlerle de ön plana çıkan bir isim. Çağlar, aynı zamanda 2012 yılından itibaren Enerji Verimliliği Derneği Genel Başkanı..

Pazartesi 30 Ekim 2017 02:10
DICE KAYEK'İN ARKASINDAKİ KANATLI YILDIZLAR

Dice Kayek markası bugün 35 ülkede seçkin butiklerde tüketicilere ulaşıyor. Başarılarını dünyaya duyuran, Aralık 2010'da Fransa meclis binasında düzenlenen törenle, Fransa Avrupa Akdeniz Derneği'nin, 'En başarılı kadın' (France Euro Méditerranée) ödülünü alan kardeşlerden Ece, "Şimdi gözlerimi kapattığım zaman "güzel şeyler yaptım, yararlı oldum, başkalarına örnek oldum, birilerine bir şeyler öğrettim, o da bunun sayesinde bir şey oldu" demek çok büyük bir mutluluk ve huzur veriyor insana. Yiyip içip ondan sonra öbür tarafa gitmek için yeryüzünde bulunmuyoruz." sözleriyle başarılarından duydukları mutluluklarını dile getiriyor.

Pazartesi 09 Ekim 2017 02:10
​TÜRKİYE'NİN TÜM STANDARTLARA UYAN BİR MODA MARKASI VAR: DİCE KAYEK

Zamanla sadece sanatçıların el attığı tasarımlar değil, efsane moda tasarımcılarının ikonik parçaları da sanat eseri değeri görmeye başladı.

Pazar 08 Ekim 2017 00:00
TÜRK TOPLUMU ERGENLİK DÖNEMİNDE

​Özdemir: Toplumu yönetenlerin yasakları ve paternelist (ataerkil, babavari) tutumları arttıkça, toplumu oluşturan bireylerin öz denetimi azalır. Kendini kontrol etmeye çalışmayan, vicdan duygusunu geliştirmemiş, içselleştirmemiş, her durumda otoriteye ihtiyaç duyan, sürü psikolojisiyle davrananların sayısı giderek çoğalır.

Pazartesi 02 Ekim 2017 02:05
​'HER BEŞ KİŞİDEN BİRİ SORUNLU'

Günlük hayatımızda karşımıza çıkan problemleri ve hislerimizi Sezen Aksu'nun bizi 80'lere götüren şu dizelerinden daha iyi ne anlatabilir:

Pazar 01 Ekim 2017 02:15
'FİNANSAL TERÖRE DİKKAT'

Derecelendirme kuruluşları, Türkiye'ye yönelik not artırımının arkasından ne getirecekler? Meçhul, çünkü bu derecelendirme kuruluşları finansal terörün legal ayaklarıdır.

Cumartesi 16 Eylül 2017 17:15
'TÜRK HALKI ANADOLU'YA HAPSEDİLECEK'

"Bir Kürt devleti değil bir terör devleti kurulmak isteniyor.. Türk halkı Anadolu'ya hapsedilecek. Aslında Anadolu da değil, Ankara'nın etrafına. Çünkü bunun arkasında Ermenistan meselesi var. Bir adım sonrası bunun konuşulacağı mesele Ermenistan meselesidir."

Cuma 15 Eylül 2017 17:10
AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ METİN KÜLÜNK:ANADOLU İRFANINI ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜRMELİYİZ

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, küreselleşmenin ana dinamosunun bilgi ve iletişim teknolojileri olduğunu belirterek, "Bireyin devletin önünde olduğu, öğrencinin öğretmenin önünde olduğu, öğrencinin profesörün önünde olduğu zaman diliminde eğer biz yeni bir fikri inşa edip, bu fikri küreselleştiremezsek tehlike vardır. Ama başarırsak da bu yüzyıl, bizim yüzyılımız olur." diyor ve ekliyor:

Perşembe 14 Eylül 2017 00:00