MUSUL OPERASYONLARI-1 IRAK PARLEMENTO KARARI ÜZERİNDEN

​Ekim ayı içerisinde Musul operasyonunun başlayacağı konuşuluyordu. Bunun Rakka operasyonu ile "Eş Zamanlı" yapılıp yapılamayacağı bir başka odak noktası idi

Perşembe 06 Ekim 2016 00:00
SINIR BÖLGELERİNDE ORTAYA ÇIKAN KATYUŞA, GRAD VE HAVAN TEHDİDİ...

Savunma Bakanı Fikri IŞIK dün CnnTürk'te yaptığı açıklamada, başta Kilis olmak üzere DAİŞ'ın Suriye sınırına yakın yerleşim bölgelerine yaptığı Katyuşa, Grad ve Havan saldırılarına karşı milli ve yeni bir savunma sistemi geliştirmekte olduğunu ve sahada test aşamasına gelindiğini açıkladı. Bu açıklamanın yapıldığı gün içinde DAİŞ, Kilis'e üç roket daha attı. Atılan ve bu roketlerden patlamayan birinin imhası sırasında mühimmatın patlaması sonucu, bomba imha uzmanı polisimiz şehit düştü, iki askerimiz yaralandı

Salı 04 Ekim 2016 00:00
PKK'NIN YENİ YALANI: TÜRK F-16'SI DÜŞÜRDÜK

​Bölücü terör örgütü PKK'nın, sosyal medya hesapları ve etki altına aldığı yazılı ve görsel medya üzerinden işleyen propaganda makinesinin son yalanı, Gara'da Türk Hava Kuvvetleri'ne ait bir F-16 uçağının düşürüldüğü iddiası.

Cuma 30 Eylül 2016 00:00
BUZUL DAĞLARINDA SICAK TEMAS!

Herkesin hafta sonunu geçirdiği dünkü pazar öğle vakitlerinde Hakkari bölgesindeki başlayan yeni bir operasyonun haberleri ajanslara düşmeye başladı.

Salı 27 Eylül 2016 00:00
IŞİD'İN KIYAMET SAVAŞI/ MELHEME-İ KÜBRA

Biz Fırat Kalkanı operasyonuyla bir eşekarısı kovanına dalıverdik. Membiç Cebi-Dabık (Dabıq)-Amik(Amaq) IŞİD'in "Melheme-i Kübra" dediği, Türkçe'de kıyamet öncesinde yaşanacak

Perşembe 08 Eylül 2016 00:00
KANLI CEPKENİN CEBİ: MENGİÇ

TSK'nın her türlü desteği verdiği ÖSO'nun operasyonu onuncu gününde. Operasyon yapılan alanın Türkiye'nin hemen karşısında kalan Cerablus-Azez hattı ve ilgili sınır ötesi derinlik olduğu biliniyor.

Cumartesi 03 Eylül 2016 00:00
ZAP VE HAKURT'TAN SIZIP EYLEM YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

Şemdinli, Çukurca ve Dağlıca bölgesinin, arazi şartları nedeniyle teröristlerce sızmanın kolay olduğu yerler arasında bulunuyor.

Çarşamba 31 Ağustos 2016 00:00
2.ÖMER HALİSDEMİR

Öncelikle Kılıçdaroğlu ve ekibine geçmiş olsun. Bir şehidimiz var ruhu şad olsun. O da aynı Ömer Halisdemir gibi çok büyük bir iş başardı aslında. Büyük bir badireyi bu şekilde atlatmış olduk. Türkiye üç ana eksende saldırılarla karşı karşıya: mezhepsel, meşrepsel ve etnik kırılmayı amaçlayan üç temel eksen var. Bu üç eksenden doğrusal ve asimetrik saldırılar gelebilir.

Cuma 26 Ağustos 2016 00:00