UMUDUN DİĞER ADI NESLİCAN

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Mücadelenin ilk gününden beri seni umut dolu bir şekilde takip ediyordum.

Yaşadığın acılara rağmen yılmadın, hep güldün hem kendine hem de bizlere büyük bir umut ışığı oldun. Demir kadın oldun vazgeçmedin, tümörlerin yeniden nüksetti onlarla sadece dalga geçtin. Küçük çocuklara, gençlere, yaşlılara, hastalara, sağlıklı kişilere herkese moral oldun. O kadar inandık ki bir ömür bizimle olacağına, olacaksın tabii ki bir ömür; kalbimizde, hatıralarımızda hep var olacaksın. Senden önce ve senden sonra diye ayırmak istiyorum bu hayatı. Saçma kibirlerimizi, umursamaz kırgınlıklarımızı, saçma mutsuzluklarımızı artık bir kenara bırakmamız için kendimize getirdin bizleri. Sevginin önemini bir kere daha anladım sayende. Hayata sıkı sıkı bağlanmayı, değer bilmeyi öğrendim sayende. Saçlarımı, kilomu, boyumu, sol bacağımı sevmeyi öğrendim sayende. Ötekileştirmemeyi, bir olmayı öğrendim sayende. Ve eminim ki sadece ben öğrenmedim, bir milletin hepsine öğrettin sen bunları... Ailene, dostlarına sabırlar diliyorum? Mücadelende çok başarılıydın, hatta en başarılısı sendin, güzel uyu temiz yürekli kız...

Continental Cup 2020

Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) faaliyet programında yer alan Kıtalararası Buz Hokeyi Kupası (Continental Cup) ilk tur müsabakalarına İstanbul ev sahipliği yapıyor.

Geçtiğimiz sezon Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona Sırbistan, Bulgaristan ve İzlanda temsilcileri katılım gösteriyor. Zeytinburnu ekibi; grubu, kendi seyircisi önünde lider tamamlayıp bir üst grupta mücadele etmek için ter döküyor. İki gün önce başlayan turnuva tüm hızı ile Silivrikapı Buz Pistinde devam ediyor. Bu organizasyonda ev sahipliği yapmamız bizim adımıza büyük önem taşıyor ve sizde bu heyecanın bir parçası olarak Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübünü desteklemek isterseniz bugün saat 18.00’de başlayacak olan final müsabakasında tribünlerdeki yerinizi almayı unutmayınız.

Sevgi ve umutla kalın...