​ŞEREF VERDİN TAFO, GELİŞİNE SENİN GİBİ CEVAP VERELİM "ÇOK GÜZEL!"

Süleyman KORKMAZ
Tüm Yazıları
Galatasaray'a gelişi bize göre Igor Tudor'a atılan bir kazık olsa da Fatih Terim hocamızın Florya'daki varlığı semeresini göstermeye başladı.

Galatasaray’a gelişi bize göre Igor Tudor’a atılan bir kazık olsa da Fatih Terim hocamızın Florya’daki varlığı semeresini göstermeye başladı. Bugün dilediği pek çok kulüpte çalışma imkanı bulabileceğine inandığımız Cladio Taffarel, Fatih Terim hocamızın “Gel” çağrısına gönülden cevap verirken Galatasaray’ın resmi internet sitesine de aynen Terim hocamız gibi not düştü: “Nerede kalmıştık?”

Bu siteye Taffarel adına o ifadeyi Fatih Terim hocamız vermiş de olabilir ve büyük ihtimal de budur ama sonuçta mesaj nettir ve herkes bundan mutluluk duyar.

Biz de Taffarel gibi yüzü gülerken içi de gülen mutlu bir insana yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onunla meşhur olan “Çok güzel” sözünü biz de ona mesaj olarak vermek istiyoruz. Evet Tafo seni yeniden görmek ve sahalarda görme imkanına kavuşmak sıradan bir olay değil çok güzel çok…

Elbet oğlun büyümüştür aile birliği olarak da güzel mesajlar verirdin…

Parma’da kaledeyken bana doğru gelip kucakladığın günü unutamıyorum.

Seninle buluşmak çok güzel…

Şenol Güneş’in doğruları bazılarına eğri gelse de!

Önce şu çarpıklığa değinelim. Şenol Güneş’in dünya kadar lehinde yazan var onlardan tek kelime bahsetmeyen başarılı teknik adam, aleyhinde yazan gazetecinin adını toplantı başında da söyledi ve sonra da tam üç kere bahsetti. Yani kazık atan her zaman kazanıyor reklam ve isim ezberletme gibi…

Şenol Güneş hocamızın dünkü basın toplantısında söylediği doğrular bazılarına eğri gibi de gelebilir. Ama kazanan odur.

Çünkü sayın Başkan Fikret Orman ile Şenol Güneş arasında problem olduğu yolunda bir soruya bile izin vermedi. Böyle bir şeyin olmadığını belirtirken Beşiktaş Başkanı sayın Orman’ın kendisine ağabey olarak söz etmesini anlattı.

Cenk Tosun’un sıradan bir golcü iken yıldız olarak anılması da Şenol Güneş’in ne kadar büyük bir pazarlamacı olduğunun da kanıtıdır. İkinci olarak Oğuzhan Özyakup’u hazırlamaktadır. Güneş hocamızın elinin değdiği her yerde bereket olması harika bir olay…

Arda Turan sandığınız gibi çürük elma değil ayıptır!

Arda Turan bu ülkenin Barcelona’da top koşturmuş tek futbolcusu… İkincisi bile yok. Hele gazeteci, yazar; usta yorumcu falan filan bunlar ancak Barcelona’daki meşhur kahvecide oturup çevreyi gözleyebilirler. Arda Turan’a laf atanlar biraz kendilerine baksınlar.

Arda Turan gelirse başımızın üstünde yeri vardır. Oynarsa da avuçlarımız patlarcasına destekleriz kendisini kaç tane Arda’mız var ki?

Yapmayın etmeyin kıymayın Arda’mıza…

RVP’yi anlarım ama Ozan’a yazık değil mi?

Fenerbahçe ne kadar Eljif Elmas konusunda doğruları yapsa da kampta Robin Van Persie ile Ozan Tufan’ın olmayışı teknik patron Aykut Kocaman’ın tercihi…

Robin Van Persie için sayın Kocaman’ın istememesini anlarım. Ne de olsa Persie kariyerli bir futbolcu ve Aykut Kocaman’a karşı yurt dışında eziklik olabilir. Bunu hoş görmeyiz. Aykut Kocaman’a da hak veririz. Ama Ozan Tufan’ı bir kalemde silip atmak ne kadar doğru?

Bursaspor’un yıldızları Aziz Behiç ile Harun Tekin alınırsa Ozan unutulur ama Ozan gibi değerlerin yitirilmesinin kime ne faydası var?