SAADET'İN İFLASI

İlnur ÇEVİK 30 Haz 2018

İlnur ÇEVİK
Tüm Yazıları
Mangalda kül bırakmayan, Milli İttifak paraları ile tozu dumana katan ve Erbakan Hocanın değerlerini bile elinin tersi ile silip süpüren Saadet Partisi sustu kaldı!

Kendisini ikinci turda Cumhurbaşkanı gören ve bütün değerlerini bir kenara koyup yılanla iş birliği yapan Temel Karamollaoğlu Hocamız sustu kaldı!

Bize “Beton Kafa” diye manşet atan, nefret kusan ama esamisi okunmayan Saadet Partisi’nin yayın organı Milli Gazete de suskun!

İşte yılların birikimlerini hoyratça harcayıp Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’le iş birliği yapmaya kalkan Saadet Partisinin sonu ancak böyle olacaktı ve oldu…

Kendi içlerinden çıkan, Milli Görüş’ün yetiştirdiği Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak varken ona sırtını dönen ve hatta onun yok olması için uğraşan bir siyasi hareket olabilir mi?

Ama maalesef bunların hepsini son birkaç ayda yaşadık. Eski can dostlar düşman oldu ve gerçek düşmanlarla iş birliği yapıp kendi sonlarını hazırladılar.

Hiç yakıştı mı koca Profesör Necmettin Erbakan’ın emek verdiği Saadet Partisi’ne bütün bu olanlar? Hoca’nın mirası bu kadar hoyratça harcanır mı? Ama daha 28 Şubat askeri darbesine bile darbe diyemeyen bir kadrodan bundan başkasını beklemek de saflık olurdu… Hocam, sen rahat uyu bizler hala senin görüşlerine sahip çıkıyoruz ve yaşatıyoruz. Nur içinde yat. Mekânın cennet olsun.