NEDEN OLMASIN?

Mustafa YAŞAR 30 Kas 2020

Mustafa YAŞAR
Tüm Yazıları
Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezona da iyi başlayan Çağdaş Atan yönetimindeki Aytemiz Alanyaspor dün de Beşiktaş ve Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetlerle dikkat çeken İsmail Kartal'ın teknik direktörlüğünde çıkıştaki İttifak Holding Konyaspor'u devirerek liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezona da iyi başlayan Çağdaş Atan yönetimindeki Aytemiz Alanyaspor dün de Beşiktaş ve Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetlerle dikkat çeken İsmail Kartal’ın teknik direktörlüğünde çıkıştaki İttifak Holding Konyaspor’u devirerek liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Bu sezon takım savunmasında oldukça başarılı olan Akdeniz ekibi Konyaspor karşısında zaman, zaman kalesinde gol pozisyonları verse de ilk 45 dakikanın sonlarına doğru Efecan Karaca’nın asisti Babacar’ın iş bitiriciliği ile bulduğu tek golle haftayı 3 puanla kapatmayı bildi.

Şöyle bir bakıyorum da…

10 haftası geride kalan ligde bir maç eksiği bulunan Aytemiz Alanyaspor yenilgisiz tek takım.

Attığı 19 golle en golcü, yediği 3 golle en az gol yiyen takımı da aynı zamanda.

İstatistikler konuşurken…

Daha fazla söze hacete olmasa gerek.

Tebrikler Aytemiz Alanyaspor’a.

Her anlamda zor bir sezon da peşine taktığı ‘büyüklerin’ aldığı sonuçlara bakmaksızın yol alıyorlar.

Bu kez yolun sonu istedikleri gibi biter mi? şimdiden söylemek zor elbette ama çok büyük sürprizler yaşanmazsa yine üst sıralara damga vuracaklar orası kesin.