MÜCBİR SEBEPLER

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Türkiye'de bir ilk; trafik levhalarından dev heykel! Evolog Lojistik, kör nokta nedeni ile meydana gelen trafik kazalarında farkındalık yaratmayı amaçlayan sosyal sorumluluk projesi olan "Hayatı Görünür Kıl" ile yine bir ilke imza attı.

Yer yüzündeki bütün anne ve anne adaylarının bu güzel ve anlamlı gününü sağlıkla kutlarım. İyi ki varsınız, emekleriniz hakkınız asla ödenemez.

Karantina sürecinin ikinci ayını da neredeyse geride bırakıyoruz. 55 günlük süreci bir kenara bırakıyorum ve özellikle son 10 günde yaşadıklarıma takılıp kalıyorum. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş artık abartmaya başladığınızı düşünüyorum, bunu bize yapamazsınız. Acaba bu gece ne olacak diye gözüm saatte yaşayamam sizin yüzünüzden. Canlı yayıncılık tarihinin gelmiş geçmiş en hareketli ve eğlenceli gecelerini yaşıyoruz. İnanmayacaksınız ama iki, üç bin kişi ile başlayıp yüz bini gördük ve her geçen gece sayımız daha da artıyor. Tabii sayenizde öğrendiklerimiz de var mesela Ezgi Mola’nın güllaç konusundaki başarısı, İrem Derici’nin saç ve makyajda ne kadar titiz olduğu, Boran Kuzum’un ateş emojisi ata ata ocakta ateş yakmayı unuttuğu, Metin Akdülgerin’in yeni şarkısı, Haluk Levent’e parti kur oy verelim vaatlerinin gerçek olsa hüsranla sonuçlanacağını, Metin Uca’nın kaslı vücudu, Kuşum Aydın’ın belgesel yorumlarını ve Kadıköy Belediyesi’nin bu kadar keyifli olduğunu siz olmasanız öğrenemeyecektik belki de. Öğrenirdik de sizle olması başka bir güzel oldu. Ayrıca Melikşah’ın şu mavi işi için bir de ben Instagram’a seslenmek istiyorum; hadi ama artık daha ne bekliyorsunuz, eliniz değmişken bir tanede bana verirseniz hayır demem asla. Bu gece tahminimce 140 bini göreceğiz eğer beni de viral reklam olarak araya sıkıştırmazsanız, karşı komşuya misafirliğe gidip ‘Sarp Apak yalnız değildir’ diye sabaha kadar camdan bağırma planları içerisindeyim.  Hadi 00.30 olsun da kavuşalım bir an önce.

Türkiye’de bir ilk; trafik levhalarından dev heykel! Evolog Lojistik, kör nokta nedeni ile meydana gelen trafik kazalarında farkındalık yaratmayı amaçlayan sosyal sorumluluk projesi olan “Hayatı Görünür Kıl” ile yine bir ilke imza attı. Bu proje ile Türkiye’de ilk defa düzenlenen, amacı ağır vasıtalardaki kör noktalara, diğer araç sürücülerinin ve yayaların dikkatini çekmek olan ödüllü işaret/simge tasarımı yarışmasından sonra şimdi de Türkiye’de bir ilk olarak kaza geçirmiş trafik levhalarından heykel yaptırıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği ile beraber kaza geçirmiş trafik levhalarından 3,5 mt boyundaki dev heykel sanatçı Ayla Turan tarafından yapıldı. Araç kullanıcılarının ve yayaların dikkatini çekerek kazaların, ölüm ve yaralanmaların azaltılmasını amaçlayan “Hayatı Görünür Kıl” sosyal sorumluluk projesi, her sene yeni projeler üreterek farkındalık yaratmaya devam edecekler.

Sevgi ve sağlıkla kalın...