MGD ALTIN OBJEKTİF ÖDÜLLERİ

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Geçtiğimiz hafta başında 24'üncüsü düzenlenen Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödülleri Töreni'nde tiyatro, müzik, sinema, televizyon ve basın kategorilerinde ki ödüller sahiplerini buldu.

Birbirinden ünlü isimlerin akın ettiği tören adeta şampiyonlar ligi gibiydi. Son dönemde yapılan ödül törenlerini bizzat takip edip bolca sinir krizi geçirdiğimi söyleyebilirim. Artık öyle bir dönemdeyiz ki sponsorunu bulan ödül töreni yapıyor, karşılığında belli bir miktar para verende seçtiği kategorideki ödülü sahipleniyor. Böyle saçma törenler sürüp giderken Magazin Gazetecileri Derneği fark yaratarak, emek, çalışma ve başarısının sonucunda kazananları layıkı ile ödüllendirdi.

Magazinciler ünlü isimlerin kabusu gibi görünse de, bu sefer ünlü simaları köşeye sıkıştırmak yerine hak ettikleri başarılarını ödül ile taçlandırdılar. Birçok kaliteli, güzel ismi aynı çatı altında bir arada görmek çok zor bir iş olduğu gibi, çok da gurur vericiydi. Özellikle de benim için gecenin en ilgi çeken ismi tabi ki Kıvanç Tatlıtuğ’du. Davetliler Tatlıtuğ ile aynı karede bir fotoğraf çektirmek için adeta yarışa girdiler... Ne kadar yakışıklı olduğuna burada değinmeyeceğim sonra konudan kopamıyorum bir türlü.

İşin özüne değinirsek, özenilmiş, hazırlanılmış çok güzel bir geceydi. Daha karşılama anındaki görevli arkadaşlardan, otel personeline herkes güler yüzlü ve canla başla çalışıyordu. Bu eşsiz geceye imzasını atan Magazin Gazetecileri Derneği başkanı Okan Sarıkaya, yönetim kurulu ve emek harcayan herkese; emeğinize sağlık demek istiyorum.

Sevgi ve müzikle kalın.