MEGA STAR TARKAN...

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Sanırım senede en az 4-5 kere Tarkan'ı yazıyorum. Bir sanatçıya karşı büyük hayranlık beslemek hakikaten çok başka bir duygu...

Geçtiğimiz hafta Vadistanbul’da Mega Star Tarkan’ın konseri vardı. Hiç bir konserini kaçırmayan bir hayranı olarak tabiki oradaydım. Açıkçası neden kimseye sormadım yada araştırmadım bilmiyorum ama açık hava konseri olabileceğini hiç düşünmemiştim. Ayakta ve açık hava etkinliği olduğunu gördüğüm an biraz keyfim kaçtı. Nedense daha bir oturup sıcak sıcak Tarkan’ı izleyeceğimi hayal etmiştim. Ama tabi ki gerginliğimin geçmesi çok uzun sürmedi. Konser alanında tek kelime ile Amerika’nın New Jersey eyaletinde 4 Temmuz şenliklerini izlemeye gitmiş havası vardı. Çim alan, dev bir sahne, minderlerde yatanlar, tribünde oturanlar, dışarıdan dev ekranları izleyenler toplam 12 bin kişinin tek ağızdan şarkılara eşlik ettiği keyifli bir akşam. Tarkan her zamanki gibi enerjik ve heyecan vericiydi. Eski şarkılarını bol bol dinlediğimiz enerjisi ile coşup, soğukla mücadele etmek için bol bol dans ettik. Soğuk demişken üşüdüğümü fark edince hemen bana battaniye getiren Vadistanbul ekibinden Nihan Uluçay’a ayrıca teşekkür ederim. Belki de zatürrenin eşiğinden döndürdü beni. Tarih olarak soğuk bir başlangıç olsa da eminim bu yaz Vadistanbul çok güzel konserlere ev sahipliği yapacaktır. Vadistanbul açıldığı günden bugüne Tarkan vesilesi ile ismini gerçekten kusursuz bir şekilde duyurmuş oldu.

Tarkan her zamanki enerjisi ve muhteşem orkestrası gümbür gümbür sahnedeydi. Seyircinin çoğu ise konser izlemek yerine kayıt almaya gelmiş gibiydi. Tabi ben de çektim bir kaç video, fotoğraf ama konser süresince telefonunu elinden düşürmeyenlere de hayretler içinde baktım. Belki de karaborsa Tarkan canlı konser videosu olarak satıyorlardır belli mi olur. Klasikleşmiş Tarkan havlu atma sahnelerini de izledik ama yanılmıyorsam bu konserinde üç yada dört havlu attı. Her şey iyi güzelde o terli havlular, hayır yaa ben pek kabullenemiyorum. Önümüzdeki yaz günlerinde Vadistanbul’da izleyeceğimiz konserleri sabırsızlıkla bekliyorum. Herkese iyi haftalar dilerim.

Sevgi ve müzikle kalın...