LİGDE HEYECAN ARTIYOR!

Serkan KARA 23 Ara 2017

Serkan KARA
Tüm Yazıları

Galatasaray’da 4. kez başlayan Fatih Terim dönemiyle birlikte lige yeni bir heyecan geldi. İlk olarak birçok Galatasaray taraftarı bu durumdan son derece memnun. Ancak bu Fatih Terim için olası bir son şans olabilir. Gerek son zamanlarda yaşadığı ve medyada gündem olan olayları, gerekse Arda Turan ve Yıldırım Demirören ile yaşananlar Fatih Terim’i oldukça yıpratmıştı. İmparator, Galatasaray olmasaydı Bosna Hersek milli takımının başına geçecekti ki bu durum aslında Fatih Terim’in ne kadar sıkıntılı bir durumda olduğunu anlatmaya yetiyor. Her şeye rağmen tecrübeli hocanın zor bir döneme girmiş bir Galatasaray’ın başına gelmeyi hemen kabul etmesi takdir edilmesi gereken bir durum. En son gelişinde biraz daha şanslıydı Fenerbahçe 3 Temmuz sürecinden çıkmıştı ve Beşiktaş feda sezonundaydı. Şimdi herkes adımlarını daha sağlam atıyor ve artık ortada bir de Başakşehir, Trabzonspor gibi gölgesini hissettiren ekipler var.

Her iki tarafın yaşadığı olumsuzluklara rağmen Fatih Terim’in Galatasaray için en mantıklı isim olduğunu düşünüyorum. İmparatorun sevdiği baskılı oynamak için elinde enerjisi bitmeyen bir N’Diaye olacak ve ondan oldukça yararlanacaktır. Devre arasında alınacak etkili bir forvetle 4-4-2’ye dönüş görebiliriz.

Sezon başından beri yapılan bütün şampiyonluk ihtimalleri yeniden gözden geçirilecek ve Fatih Terim lige geri döndüğünü hem Galatasaray’daki oyunculara hem de ligdeki diğer takımlara fazlasıyla hissettirecektir.