KAZANDI AMA…

Mustafa YAŞAR 24 Ağu 2019

Mustafa YAŞAR
Tüm Yazıları
Süper Ligin ilk hafta maçında Sivasspor önünde çok kötü bir performans ortaya koyan Beşiktaş lige yenilgiyle başlarken; hazırlık dönemi de dahil son 6 maçta sadece 2 gol atan siyah-beyazlılar dün kazanmasına rağmen görünen o ki; Burak Yılmaz dönene kadar gol yollarında sıkıntı yaşayacak.

Karşılaşmaya ileride ve etkin başlayan Kartal’ı hemen sonrasında oyuna ortak olan Göztepe karşısında yarı sahasından çıkmakta zorluk çekerken gördük ilk yarıda.

Abdullah Avcı’nın Ricardo Quaresma'nın yerine Jeremain Lens'i  tercih etmesi, Lens’in de kanatta yeterince verimli olamaması nedeniyle Beşiktaş’ın ileri ucu pozisyon fakirliği yaşarken, ceza sahası dışından buldukları iki şutun direkten dönmesinin ötesinde devre biterken golü de bulmalarına rağmen bana göre iyi oynamadılar.

İkinci yarıda ise daha farklı bir Beşiktaş izledik.

İlk yarıda ki tutuk Kartal önce Caner Erkin sonra da Adem Ljajic ile farkı arttırıp ilk 3 puanını kazanırken, iki farklı görüntüdeydi.

Siyah-beyazlılar taraftarı önünde aldıkları bu galibiyetle gelecek hafta sahasında oynayacağı Rizespor maçına kadar da moral bulmuş oldu ama hala hazır olduğunu söylemek mümkün değil.

Göztepe sezona evinde Antalya yenilgisi ile başlamıştı.

Dün İstanbul’da aldıkları yenilgi onlar için beklenmedik bir sonuç olmasa da gelecek adına umut kırıcıydı.

Maçın hakemi Ali Palabıyık ise sonuca tesir edecek hata yapmadan tamamladı maçı.