KATLİAM EMRİNİ ŞİFRELİ MESAJLA MI ALDI?

Yunus GÖKSU 06 Nis 2018

Yunus GÖKSU
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde dört öğretim üyesi katledildi.

Vahşetin mimarı da hakkında soruşturma açılan bir araştırma görevlisi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, zanlının sürekli üniversitedeki bazı kişiler hakkında FETÖ ile ilgili suçlamalarda bulunduğunu söylüyor.

FETÖ’nün en büyük özelliğinin her alanda kripto davranması. 15 Temmuz’dan sonra da  örgüt üyesi olmayanlara FETÖ üyesi ithamında bulunması.

Teröristbaşı Fetullah Gülen’in geçtiğimiz günlerde FETÖ üyelerine gönderdiği yeni çekilmiş bir video ortaya çıktı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün uzman ekipleri mesajların içerik çözümü neticesinde FETÖ elebaşı Gülen’in suikast emri verdiği kanısına ulaşmıştı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde gerçekleşen bu katliam derinlemesine incelenmeli ve FETÖ ile mücadelede her alanda azıcık da olsa rehavete kapılmamalı.

CHP HEP BÖYLE…

Bu ülkenin milli ve manevi değerlerine hep karşıydı CHP. Nerede milli bir olay var ise, iktidar partisi yapıyorsa karşısına bent çekmeye çalışırdı. Nerede manevi inançları doğrultusunda yaşamaya çalışan biri var aşağılar, hor görürdü. Bu durum çok eskilere dayanır CHP tarihinde. Yine milli bir olay var, Afrin harekatı gibi bir başarı var CHP karşısında. Buraya kadar her şey normal CHP her şeye karşı! Fakat bu sefer halkın sevdiği, izlediği, dinlediği sanatçıları da aldı karşısına CHP. Afrin’e Mehmetçik’e destek için giden sanatçılar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterirken en güzel cevabı da Ceyhun Çelikten “Biz Mehmetçiğe gittik sen de YPG’ye git” diyerek vermiş.

FÜSUN DEMİREL NE DEMİŞTİ?

Füsun Demirel sosyal medyada “işsizim, kendimi iyi hissetmiyorum” gibi paylaşımda bulunarak veryansın etmiş. Füsun Demirel’in sadece bir siyasi görüş açıkladığı için bu durumda olduğu algısını yaratmak yarışına düştü bazı gazeteciler, magazinciler. Bundan iki yıl önce Füsun Demirel,  Cumhuriyet Gazetesi’ne verdiği röportajda siyasi bir görüş veya tarafını açıklamak yerine bebek katili, askerlerimizi şehit eden teröristleri masum göstermek adına “yaşım geçti gerilla bir kadını oynayamayacağıma göre dağlardaki bir gerillanın annesini oynamak isterdim” demişti. Demirel’in bu terör sevici açıklaması için “ne var bunda kardeşim bu ülkede ifade özgürlüğü var” diyenlere en güzel cevap; “ne var bunda kardeşim yapımcıların da istediği oyuncu ile çalışıp çalışmama özgürlüğü var”